Ierburi si alimente cu proprietati antibiotice - Pagina 2 din 2 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele
de 14 ani pentru voi

Ierburi si alimente cu proprietati antibiotice

alimente cu proprietati antibiotice

Alimente fermentate

Astazi, tot mai multi medici recomanda sa luati un probiotic in timpul tratamentului cu antibiotice pentru a inlocui bacteriile bune, microflora care este distrusa din sistemul digestiv. Muraturile sunt excelente de a introduce probiotice inapoi in intestine. Incepe cu cateva lingurite si apoi creste treptat portia.

Ierburi

Exista o multime de ierburi care au proprietati care pot fi folosite in mancaruri zilnic. Bucurati-va de gustul lor stiind, totodata, ca iti ajuta sistemul imunitar.

– condimentele

– cimbru

– menta

– busuioc

– scortisoara

– salvie

– armatui

– rozmarin

– oregano

– chimion

– tarhon

– cuisoare

– foaie de dafin

– ardei iute

– sovarv

– chimen

– coriandru

– marar

– miez de nuca

– cardamom

– piper

– ghimbir

– anason

– secarea

– mustar

– patrunjel.

Nu rata nici: 5 probleme de sanatate rezolvate cu alimente minune. Ce poti trata cu usturoi, menta si ciocolata

Sursa: care2.com

Foto: Depositphotos.com

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 18/01/2022