Shop
Ultimele 100 de articole

Femeile ar trebui sa doarma 20 de minute la pranz, chiar si la serviciu, spune un studiu

09 ianuarie 2019, , Vizualizări:
alimente - somn - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - read-2402233_1920
Somnul este benefic pentru copii si adulti, in special pentru femei. Cercetatorii au descoperit ca doamnele au nevoie de mai mult timp de odihna. Un „pui de somn” de 20 de minute poate face minuni, chiar si la serviciu, spun specialistii!
Daca exista un lucru de care toti oamenii au nevoie oricand, cu siguranta acela este timpul. Asa cum era de asteptat, femeile simt ca sunt in fiecare zi intr-o cursa contra cronometru. Trebuie sa se ocupe de micul dejun al copiilor, sa le pregateasca pranzul, sa-i imbrace pentru scoala, sa se pregateasca la randul lor pentru serviciu si apoi sa ajunga la timp la scoala/job. Sigur, odata ajunse la birou intra intr-o alta competitie cu propriile abilitati, pentru ca toate sarcinile sa fie indeplinite in timp util, astfel incat sa fie gata la timp sa plece spre scoala copiilor, apoi la cumparaturi si inapoi acasa pentru a pregati cina si a face ordine.
Multi ar crede ca e nevoie de o saptamana pentru a face toate acestea, insa o femeie reuseste sa le bifeze intr-o singura zi, ceea ce i-a facut pe cercetatori sa creada ca doamnele au nevoie de mai mult somn decat partenerii lor de viata. De fapt, acestea ar trebui sa aiba o pauza de somn de 20 de minute la pranz. Da, chiar si in timpul programului de lucru.
Citeste mai multe pe Qbebe.ro.

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
codul
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu