Motivul pentru care cuptorul cu microunde nu reprezintă o opţiune sănătoasă pentru alimentaţie
Când se găteşte normal mâncarea se încălzeşte de la exterior către interior. Este o funcţie normală a termodinamicii. În schimb, în cuptorul cu microunde, căldura se propagă de la interior către exterior, ceea ce are ca efect distrugere enzimelor şi a nutrienţilor prezenţi în alimente. Tocmai de aceea este indicat să găteşti normal şi să nu-ţi pregăteşti cina la cuptorul cu microunde.
Cuptorul cu microunde este potrivit pentru aplicaţiile ştiinţifice. Sau pentru sterilizare. Sterilizarea este procesul prin care sunt înlăturate sau omorâte diferite forme de microbi printre acestea numărându-se: fungii, bacterii, viruşi etc.
Tocmai de aceea, este o idee excelentă să NU pregăteşti mâncarea în cuptorul cu microunde. Nu doar că are un efect nociv asupra alimentelor, dar îţi creează şi ţie probleme de sănătate.
Citeste continuarea: 1 2
Cum poate fiecare ZODIE sa atragă mai mulți BANI? Iată cel mai eficient mod!