Shop
Ultimele 100 de articole

De ce trebuie să deschizi ferestrele în fiecare zi, mai ales când este pandemie

11 aprilie 2020, , Vizualizări:
aerul curat in casa - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - nature-2934245_1920

A venit vremea frumoasă și deși nu ne permitem să ne bucurăm de ea ieșind afară, ne putem bucura din interior. Specialiștii recomandă ca geamurile să fie frecvent deschise, pentru ca încăperea să poată fi aerisită în mod corespunzător, în mod special în această perioadă!

Numeroase studii de specialitate au demonstrat de-a lungul timpului faptul că atunci când deschidem geamul și lăsăm aerul să circule prin încăpere, ne sporim abilitatea de gândire și îmbunătățim starea de spirit. Mai mult decât atât, aerul curat împiedică răspândirea virușilor și a germenilor, acesta fiind încă un motiv pentru care se recomandă aerisirea frecventă în această perioadă, mai ales!

Un studiu realizat în anul 2019 a scos la iveală concluzii uimitoare cu privire la răspândirea tuberculozei: se pare că aceasta s-a răspândit cu până la 70% mai puțin atunci când încăperile oamenilor au fost aerisite în mod corespunzător. Aceste rezultate pot fi extrapolate și la situația actuală cu care se confruntă umanitatea: pandemia cu coronavirus! Specialiștii americani evidențiază importanța aerisirii încăperilor în mod frecvent, menționând faptul că această practică ar trebui să devină la fel de vitală precum curățarea mâinilor cu apă și săpun!

Citește continuarea pe Qbebe: https://bit.ly/3c7bF9B

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.