Shop
Ultimele 100 de articole

Cum sa recunosti un vampir energetic si cum sa te feresti

11 octombrie 2021, , Vizualizări:
Cum sa recunosti un vampir energetic

Exista putine persoane pe aceasta lume care sa nu fi intalnit in viata sa un vampir energetic. Poate fi vorba despre o relatie cu cineva in care ai fost atat de tare manipulat/a incat la un moment dat ti-ai pus sub semnul intrebarii sanatatea psihica.

Atat a pus la indoiala tot ceea ce stiai tu incat te-a convins ca cerul este purpuriu. Sau ar putea fi vorba despre un prieten/coleg de munca care nu sunt prea fericiti in momentele in care esti norocos. In acele clipe simti ca esti secatuit de energie, ti se pare ca toata fericirea si forta vietii ti-au fost rapite. Poti simti ca intentionat sau nu arunca asupra ta sentimentele lor negative.

Principalul scop al oamenilor pe acest pamant este sa se iubeasca unul pe celalalt.

Pentru a-si uni mainile si spiritele pentru a ridica vibratia energetica acolo unde ea lipseste. Insa, in societatea actuala, se crede ca o persoana nu capata energia emotionala de care este nevoie trebuie sa-i domine sau sa concureze cu ceilalti. Iar prin dominarea si manipularea celorlalti vampirii energetici isi primesc surplusul de energie de care au nevoie. Chiar daca procedand astfel, vampirii energetici se simt bine, pe termen lung ambele parti implicate in acest conflict au de suferit. Adevarul este ca nu nicio persoana nu trebuie sa aiba control sau sa manipuleze pe cineva sau ceva pentru ca oricine isi poate primi energie de la sursa cea mai puternica care exista in acest univers.

Iata diferitele tipuri de vampiri energetici si cum ii poti depista.

Atitudinea „bietul de mine” pentru a te face sa te simti vinovat si responsabil pentru ei

Este tipul de persoana care, daca tu esti racit ea a fost si mai bolnava, ori cineva care, in mod constant, are relatii proaste ori poate o stare financiara dezastroasa. Crezi ca esti o concindenta faptul ca persoana care nu a reusit niciodata sa se conecteze la sursa vietii este intotdeauna bolnava, saraca sau fara noroc in dragoste? Acest tip de vampir care foloseste tot felul de tactici si minciuni pentru a deveni victima lor. Atunci cand nu-i bagi in seamna isi folosesc intregul arsenal pentru a te face sa te simti vinovat pentru starea lor astfel incat sa-ti atraga atentia si energia. Intotdeauna tine minte ca atitudinea „bietul de mine” vine din faptul ca in interiorul lor nu exista suficienta iubire.

Citeste si: Vampiri energetici. Plante de apartament si animale de care sa te feresti. Ce plante si animale sunt benefice in casa

Vampirul care te seaca energetic prin indiferenta

Este genul prea „tare” pentru scoala sau tipul care, indirect, fara sa spuna un cuvant, te face sa te indoiesti daca oricare dintre rezultatele obtinute de tine merita celebrate. Te cuprind in indiferenta lor si te tin acolo suficient de mult incat sa fii afectat din punct de vedere psihologic astfel incat atentia ta este mutata de la sursa de bucurie la ei. Este prietenul care este complet degustat (fara insa sa scoata nicio vorba) de marirea de salariu pe care ai obtinut-o ori de lectia grozava pe care ai invatat-o si pe care vrei sa o impartasesti tuturor. De asemenea, iti distrage atentia, in mod constant, de la ce faci catre el, intrucat principala lui manevra este sa opreasca fluxul de energie ca un mecanism de control.

Interogarile seaca energia prin intrebari si judecati

Aceste persoane sunt cele care vor sa aiba dreptate cu orice cost. Daca este vorba despre ceva cunoscut in mod general te contracareaza solicitand cifre exact sau rastalmacind cuvintele. Sunt cei care in mod constant te calca pe bataturi, incercand sa arate ca ei au intotdeauna dreptate, si, in acelasi timp, vor sa demonstreze ca tu gresesti. Obiectivul lor este controlul si stimularea egoului care vine din insecuritate. Tactica lor este sa creeze o separare mentala de adevarul universal si sa iti puna sub semnul intrebarii eu-ul interior stiind ca in acest fel te pot avea sub control pe tine, pe ei insisi si situatia respectiva.

Intimidatorii fura energie de la altii prin teama si frica

Este cel mai periculos tip de vampir si cel mai sofisticat. Aceasta persoana trebuie sa devina foarte apropiat de tine pentru a-ti descoperii fricile personale si a le folosi impotriva ta. Daca tu te temi, atunci el/ea iti va influenta deciziile si-ti va absorbi toata energia. Spre exemplu: „Daca nu faci asta iti compromiti siguranta ta si a celorlalti. Nu vrei asta, nu-i asa”. Foarte malitios si deliberat.

Te mai poate interesa si: Animale vampiri energetici: Care sunt trasaturile unui animal–vampir? Cum se manifesta vampirismul energetic la animale

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.