Shop
Ultimele 100 de articole

Crayo-Save anunta atingerea cifrei de 200.000 de probe recoltate

09 decembrie 2011, , Vizualizări:
sfatulparintilor.ro - Cryo-save celule stem

Depozitarea probei de celule stem cu numarul 200.000 demonstreaza activitatea intensa a bancii Cryo-Save, in calitate de lider al industriei procesarii sangelui si tesutului din cordonul ombilical.

 Aceasta realizare extraordinara este dovada succesului Cryo-Save, in efortul sau de a spori gradul de constientizare in randul publicului si a comunitatii medicale in ceea ce priveste utilizarea celulelor stem. Toate probele depozitate pot fi considerate o excelenta sursa de celule stem, care prezinta un potential enorm in tratarea unor boli incurabile.

Mai multe probe de celule si tesuturi depozitate reprezinta echivalentul mai multor sperante reale in tratarea bolilor de maine.

Aceasta realizare fantastica confirma rolul de lider al Cryo-Save in industria celulelor stem prelevate din cordonul ombilical: acest lucru a fost posibil datorita multiplelor programe educative lansate de companie in mai multe tari: Italia, Serbia, Olanda, Bosnia.

Cryo-Save isi va extinde din ce in ce mai mult programele de responsabilitate sociala: Cost Free Family Donation este un program cu posibilitatea de depozitare gratuita, proiectat pentru a oferi viitorilor parinti sanse suplimentare, in cazul in care au deja probleme de sanatate, ei sau copii lor.

Cryo-Save sarbatoreste acest eveniment, oferind depozitarea gratuita de celule stem cate unei familii in fiecare dintre cele 43 de tari in care activeaza.

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.