Shop
Ultimele 100 de articole

Coronavirus: Specialiștii au descoperit o legătură neașteptată între COVID-19 și kefir

14 aprilie 2020, , Vizualizări:
COVID-19 și kefir - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - milk-1223800_1920

Legătura neașteptată dintre COVID-19 și kefir. Specialiștii analieaza efectele coronavirusului în corpul uman și încearcă să afle cum este organismul afectat dar și cum acesta poate lupta contra infecției.

Medicii din Franța au tras concluzia că noul coronavirus poate infecta bacteriile Prevotella din organism. Aceste bacterii pot provoca inflamații fatale. Contra acestor bacterii luptă probioticele, prezente în produse lactate fermentate și în alte alimente fermentate, cum ar fi kombucha.

Kefirul este un preparat alimentar fermentat, care dezvoltă probiotice care pot impiedica bacteriile Prevotella să se apere de antibotice şi de sistemul nostru imunitar. De exemplu, copiii au o floro microbiană mai redusă, având mai puține bacterii Prevotella, astfel ei fac forme mai puțin grave de COVID-19.

Care este legătura dntre COVID-19 și kefir

Specialiștii din Franța analizează comportamentul propulațiilor microbiene din corpul uman. Infecția cu SARS Cov 2 (coronavirus) este una mixtă, atât virală, cât şi bacteriană. Astfel, că specialiștii se uită și spre bacteriile deja prezente în corpul uman.

Citeste continuarea pe REDACTIA. RO.

Imagine de pasita wanseng de la Pixabay

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.