Shop
Ultimele 100 de articole

Chiar este Vitamina C eficientă în prevenția și tratarea Covid-19?

12 martie 2020, , Vizualizări:
Vitamina C Covid-19

Tratarea COVID-19 este o prioritate mondială. Cercetători și medici testează medicamente de tot felul, incluzând pe lista remediilor și vitamina C.

În acest moment, nu există un tratament antiviral pentru coronavirus. Pacienții primesc doar terapie de suport anti-simptomatică, de aceea specialiștii caută un medicament eficient în tratarea COVID-19. Mai multe echipe de cercetători din China fac, la acest moment, teste clinice pentru a vedea dacă dozele mari de vitamina C sunt eficiente în tratamentul coronavirusului. Numai în China există cel puțin trei studii clinice care vizează vitamina C în tratarea COVID-19, potrivit Medicine News Service.

Unul dintre ele, dat publicității recent, arată că vitamina C este un antioxidant care poate ajuta la prevenția afecțiunilor pulmonare induse de citokine (mici proteine, eliberate de celule, care provoacă inflamații). Dacă sunt severe, aceste inflamații pot duce la deces. Studiul clinic se află în faza a doua de testare a eficacității infuziei de vitamină C în tratamentul infecției respiratorii severe acute asociate cu noul coronavirus.

Citește continuarea pe Qbebe: http://bit.ly/2xxiaDQ

Imagine de Jerzy Górecki de la Pixabay

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax