Shop
Ultimele 100 de articole

Ce trebuie să știi despre vitamina D!

11 iulie 2016, , Vizualizări:
shutterstock_376614841

Bucură-te de razele soarelor pentru a asimila vitamina D. Cât de importantă este aceasta, care sunt cele mai bune surse alimentare o conțin și câte minute este indicat să stai la soare pentru a avea o sănătate vei afla din acest articol.

Vitamina D, ceea ce multe persoane numesc ”vitamina solară”, dar este de fapt un steroid cu acțiune hormonală care influențează creșterea, dezvoltarea generală a organismului și starea de sănătate.
Organismul poate asimila vitamina D din alimentație, o altă parte are ca sursă razele soarelui. Doar că multe persoane își petrec, în zilele noastre, mai mult timp în clădiri decât afară, la soare.
Și ”deși deficiența de vitamina D poate fi deseori ignorată, ea trebuie luată în serios.”, atenționează Dr. Frank Lipman medic recunoscut internațional pentru competențele sale în medicină integrativă. Acesta a declarat într-o publicație americană de sănătate și nutriție că că ”numeroși experți internaționali consideră că deficiența de vitamina D poate avea legătură cu instalarea unor boli serioase. Explicația constă în faptul că vitamina D poate îmbunătăți sistemul imunitar și poate juca un rol important în prevenirea cancerului, a afecțiunilor neurologice, cardiovasculare și în sănătatea oaselor.”

O mare parte a oamenilor poate avea carență de Vitamina D

Se estimează că un miliard de oameni de pe planetă nu lipsă de vitamina D în organism. Între aceste persoane se numără cele:

 

Citeste continuarea pe LIBERTATEA PENTRU FEMEI.

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu