Shop
Ultimele 100 de articole

Ce să NU faci niciodată înainte de culcare dacă vrei să ai un somn odihnitor

04 aprilie 2018, , Vizualizări: 232

Somn odihnitor. După ce ai muncit din greu toată ziua, este într-adevăr dificil să te relaxezi. Dar ai știut că există unele lucruri pe care nu trebuie să le faci înainte de culcare, deoarece acestea te fac să adormi mai greu? Află ce să nu faci niciodată înainte de culcare dacă vrei să ai un somn odihnitor.

Ce să NU faci niciodată înainte de culcare dacă vrei să ai un somn odihnitor: nu folosi dispozitive electronice

Ne uităm la un film înainte să ne culcăm. Verificăm emailul, whatsapp-ul, conturile de rețele sociale… Dar toate aceste lucruri îți stimulează mintea și nu vei mai putea dormi. De aceea, nu mai folosi produse electronice înainte de culcare. Dormitorul este pentru somn și sex, dar dacă ții în el televizorul, computerul sau smartphone-ul, mintea ta îl va asocia biroului și nu se va putea relaxa. În plus, dependența de smatphone dăunează grav vieții de cuplu.

Ce să NU faci niciodată înainte de culcare dacă vrei să ai un somn odihnitor:  Nu da tare căldura

Este de înțeles dorința de a-ți face apartamentul mai confortabil înainte de culcare. Dar a da căldura mai tare poate dăuna somnului odihnitor. Temperatura optimă pentru somn este între 18 și 23 de grade Celsius.

Ce să NU faci niciodată înainte de culcare dacă vrei să ai un somn odihnitor:  Nu mânca alimente grase

Cel mai bine ar fi să mănânci cel târziu cu două ore înainte de culcare. Totodată, nu ar tebui să fie alimente grase. Cartofii prăjiți, carnea grasă și altele asemănătoare îți vor lua mai multe ore pentru digestie. Astfel, vor provoca un disconfort care poate face dificil somnul. Evită aceste gustări la sfârșitul zilei și vei reuși să ai un somn odihnitor.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Cuvinte cheie:

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu