Shop
Ultimele 100 de articole

Ce faci ca sa potolesti setea pe timp de vara

07 august 2014, , Vizualizări:

Consumul de lichide in plus, ajuta la combaterea setei, ajuta organismul sa functioneze corect cu o buna hidratare, reduce riscul de constipatie in timp ce creste performantele fizice si mentale ale persoanelor.

 

Care este catitatea de apa care ar trebui sa se bea?
Pentru o buna hidratare este necesar de a ingera mai multe lichide in fiecare zi si modul in care acest lucru este calculate este foarte usor, expertii recomanda sa beti intre aproximativ doua-trei litri de apa pe zi, nu este nevoie sa asteptati pana cand vi se face sete. Acest lucru se face cel mai bine in mod regulat la fiecare cateva ore.

 

 

Ce sa beti?
Desi apa este bautura cea mai adecvata, puteti consuma si alte lichide care va ajuta sa obtineti hidratarea necesara, cum ar fi sucurile de fructe, cu conditia ca acestea sa fie naturale, deoarece cele din magazine sunt pline de indulcitorii artificiali care contin prea mult zahar si coloranti.

Ceaiurile de plante, de asemenea, sunt recomandate, deoarece acestea au beneficii suplimentare, cum ar fi digestive sau diuretice.

Bauturile sportive sunt, de asemenea, o optiune excelenta, dar ar trebui sa fie consumate doar in cazul in care o persoana este o slabuta fizic, deoarece acestea sunt foarte bogate in sodiu si sunt prea calorice.

Laptele semi-degresat este o bautura care este bogata in apa si care contine pana la 89% din ea, in afara de faptul ca este scazut in calorii. Si, desigur, este recomandat consumul lui, deoarece este digestiv, usor si sanatos, cu un continut ridicat de saruri naturale, care refac tot ce se poate pierde prin urina.

Citeste mai mult pe Bewoman.ro

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.