Shop
Ultimele 100 de articole

Ce boli vindeca ozonoterapia. Proprietati miraculoase in cazul multor afectiuni

21 ianuarie 2021, , Vizualizări:
Ce boli vindeca ozonoterapia - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - cosmetics-4050088_1920

Terapia cu ozon este folosita de practicieni si cercetata de oameni de stiinta de peste un secol. Dar s-ar putea sa intrebi ce boli vindeca ozonoterapia? Terapia cu ozon este in prezent unul dintre cele mai discutate tratamente alternative in randul comunitatii de boli cronice din intreaga lume si cu motive intemeiate.

Acest gaz uimitor gasit in mod natural in atmosfera noastra este amestecat cu oxigen intr-un generator medical de ozon pentru a crea o substanta cu unele dintre cele mai puternice capacitati de vindecare disponibile astazi.

Citeste si: Ce boli vindeca masajul

Terapia cu ozon, salvatoare. Ce boli vindeca ozonoterapia

Terapia cu ozon este capabila sa modifice sistemul imunitar pentru a face fata unei inflamatii. Astmul este o boala inflamatorie cronica, iar markerii inflamatori sunt adesea observati in sângele astmaticilor, ceea ce poate duce la stres oxidativ.

Un studiu din 2005 a constatat ca terapia cu ozon regulata a fost eficienta la reducerea acestor markeri de inflamatie, la reglarea stresului oxidativ si ca imunomodulator. Terapia cu ozon poate avea efecte profunde asupra imunitatii sistemice.

Te mai poate interesa: Ce boli vindeca terapia Bowen. Cum actioneaza aceasta terapie alternativa

Proprietati antibacteriene, antifungice si antivirale

Cu o potentiala apocalipsa antibiotica nu departe, oamenii de stiinta au cautat noi modalitati de a trata infectiile bacteriene, precum si noi tratamente pentru infectiile fungice si virale.

Terapia cu ozon ar putea rezolva pe deplin o infectie bacteriana acuta cauzata de muscatura de capuse, in doar 24-48 de ore. Aceasta este o veste binevenita pentru numarul tot mai mare de bolnavi de Lyme sau de alte boli asociate cu intepatura de capuse.

Ozonoterapia este utila acum pentru tratarea infectiilor virale, cum ar fi gripa.

Nu rata nici informatiile despre Ce boli vindeca homeopatia. Vezi care este adevarul

Vindecarea ranilor cu ajutorul ozonoterapiei

Un studiu a descoperit beneficiile terapiei cu ozon in tratamentul ranilor ulcerate pe picioarele pacientilor cu diabet zaharat. De asemenea, vindeca ulcerele dureroase ale gurii.

Imagine de Gundula Vogel de la Pixabay

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.