Shop
Ultimele 100 de articole

Ce boli vindeca hipnoza si cand este contraindicata

08 decembrie 2020, , Vizualizări:
Ce boli vindeca hipnoza

Probabil ca te intrebi ce boli vindeca hipnoza, cum se face hipnoza si cine poate apela la aceasta procedura. Este bine de stiut faptul ca hipnoza se face cu ajutorul unui terapeut folosind repetarea verbala si imagini mentale. Cand esti sub hipnoza, de obicei esti calm si relaxat si mai deschis la sugestii.

Hipnoza poate ajuta atunci cand ai dureri in urma unei arsuri, cancer, nastere, sindrom de colon iritabil, fibromialgie, probleme articulare temporomandibulare, proceduri dentare si dureri de cap.

Te mai poate interesa: Ce boli vindeca acupunctura

Hipnoza nu doar vindeca boli. Vezi cum te poate ajuta sa scapi de probleme

Hipnoza a fost utilizata cu un anumit succes in tratamentul insomniei, udarii patului, fumatului si supraalimentarii. Hipnoza a fost utilizata pentru a usura efectele secundare legate de chimioterapie sau tratamentul cu radiatii.

In plus, hipnoza poate ajuta la tratarea simptomelor de anxietate, fobii si stres post-traumatic.

Hipnoza efectuata de un terapeut instruit sau un profesionist din domeniul sanatatii este considerata un tratament medical sigur, complementar si alternativ. Cu toate acestea, hipnoza poate sa nu fie adecvata la persoanele cu boli psihice severe.

Hipnoza poate fi, de asemenea, utilizata ca parte a unui program cuprinzator pentru a renunta la fumat sau a pierde in greutate.

Citeste si: Ce boli vindeca celulele stem, cine poate benefica de aceste tratamente

Reactii adverse pentru hipnoza

Reactiile adverse la hipnoza sunt rare, dar pot include durere de cap, somnolenta, ameteala, anxietate sau suferinta si crearea amintirilor false.

Fii precaut atunci cand hipnoza este propusa ca metoda de a trece prin evenimente stresante de la inceputul vietii. Aceasta practica poate provoca emotii puternice si poate risca crearea de amintiri false.

Nu aveti nevoie de niciun preparat special pentru a suferi hipnoza. Dar este o idee buna sa porti haine confortabile pentru a te ajuta sa te relaxezi. Asigura-te ca esti bine odihnit, astfel incat sa adormi in timpul sesiunii.

Nu rata nici: Ce boli vindeca terapia Bowen. Cum actioneaza aceasta terapie alternativa

Imagine de Stefan Keller de la Pixabay

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.