Shop
Ultimele 100 de articole

Când trebuie să mergi la Urgențe din cauza răcelii

31 ianuarie 2018, , Vizualizări: ...
alergie raceala - sfatulparintilor.ro - pixabay_com
Toată lumea se confruntă cu cel puțin o răceală în fiecare an. Numărul acestor episoade depinde de imunitatea fiecăruia, dar și de schimbările bruște de temperatură, care slăbesc organismul. Cele mai multe răceli apar în sezonul rece, îndeosebi atunci când alternăm temperaturile ridicate din casă cu cele negative de afară din diminețile geroase.
Deși copiii sunt cei care se îmbolnăvesc des iarna, nici adulții nu sunt complet scutiți de această neplăcere. Simptomele răcelii pot varia de la dureri de cap și nas înfundat până la stare generală de rău, care te poate ține în pat câteva zile. Deși majoritatea persoanelor aleg să se trateze acasă, există câteva simptome care ar trebui să te trimită la spital de urgență.
Iată când trebuie să mergi la Urgențe din cauza răcelii!
Vomă constantă
Unul dintre primele semne care îți arată că ești răcită poate fi voma. Stomacul încearcă să respingă toxinele din corpul tău și să le elimine în acest mod. Totuși, de fiecare dată când vomiți, corpul tău nu scapă doar de toxine, ci și de substanțe nutritive importante. Dacă vomiți fără oprire, organismul tău poate să se deshidrateze periculos de mult. Dacă aceste episoade durează deja de câteva zile, mergi la Urgențe și cere ajutor!
Citeste mai mult pe DivaHair.ro

Cuvinte cheie:

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu