Shop
Ultimele 100 de articole

Cand este bine sa te cantaresti. Evita aceste greseli!

15 noiembrie 2020, , Vizualizări:
Cand este bine sa te cantaresti - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - weighing-machine-2957922_1920

Nu este nimic rau in faptul ca vrei sa arati bine si faci eforturi pentru a scapa de kilogramele in plus. Daca vrei sa vezi ce rezultate da dieta ta afla cand este bine sa te cantaresti.


Nutritionistii spun ca nu exista niciun motiv sa te cantaresti mai mult de o data pe saptamana. Odata cu fluctuatiile zilnice de apa, greutatea corporala se poate schimba drastic in fiecare zi.

Vezi de ce este bine sa te cantaresti dimineata

Cand cantarirea saptamanala se roteste, nu urca pe cantar dupa ce ai baut o sticla de apa sau ai mancat o masa. Pentru greutatea cea mai exacta, este bine sa te cantaresti dimineata.

A te cantari dimineata este cel mai eficient, deoarece ai avut timp suficient pentru a digera si prelucra mancarea. Nu va fi afectat de ceea ce ai mancat.

Unde este bine sa te cantaresti

Daca esti hotarat sa pierzi in greutate, cantarirea acasa este cea mai buna optiune. Acasa poti sa te cantaresti dimineata imediat cum te trezesti. Tot acasa esti sigur ca ai un cantar calibrat corect si iti va da o citire corecta – ceea ce nu poti face la sala de sport.

Cum este bine sa te cantaresti

Daca te cantaresti dezbracat o saptamana si imbracat in haine de antrenament in urmatoarea, numarul de pe cantar va fi diferit – dar nu va avea nimic de-a face cu cat ai castigat sau ai pierdut in greutate.

Fii consecvent atunci cand te cantaresti. Cantareste-te in acelasi timp. Daca mergi la baie inainte de a sari pe cantar, mergi inainte sa o faci din nou data viitoare. Te cantaresti fara haine? Continua asa sau incearca sa porti aceleasi haine cand te urci pe cantar.

Investeste intr-un cantar inteligent, care se conecteaza la o aplicatie de pe telefonul mobil.

Citeste informatiile de aici pentru a afla ce dieta este mai potrivita pentru tine!

Imagine de Spencer Wing de la Pixabay

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.