Shop
Ultimele 100 de articole

Bolile şi semnele îmbătrânirii: Ce indică ridurile şi căderea părului despre sănătatea ta

08 noiembrie 2012, , Vizualizări:
sfatulparintilor.ro- semne batranete

Un studiu recent realizat de cercetătorii danezi arată că persoanele care prezintă semne vizibile de îmbătrânire, precum pierderea părului, apariţia ridurilor şi a pungilor cu grăsime pe pleoape, prezintă un risc mai mare de anumite maladii faţă de persoanele de aceeaşi vârstă care par mai tinere.

Riscul la care sunt expuşi oamenii cu semne vizibile de îmbătrânire este cel al bolilor cardiace
„Semnele vizibile de îmbătrânire reflectă vârsta biologică, nu pe cea cronologică”, a explicat într-un comunicat medicul Anne Tybjaerg-Hansen, profesor de biochimie clinică la Universitatea Copenhaga din Danemarca, principalul autor al acestui studiu, scrie RTV.NET.

Publicat marţi, studiul a fost prezentat la conferinţa anuală organizată de American Heart Association la Los Angeles. Potrivit acestui studiu realizat pe aproape 11.000 de participanţi de peste 40 de ani, dintre care 45% femei, persoanele care prezentau trei semne de îmbătrânire din patru (calviţie, recul al liniei părului de la nivelul tâmplelor, pungi de colesterol pe
pleoape şi riduri în apropiere de lobul urechii) prezintă o creştere de 57% a riscului de criză cardiacă şi de 39% a riscului de a dezvolta o maladie cardiacă.

Află ce boli pot prevesti semnele fizice ale vârstei pe RTV.NET

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax