Shop
Ultimele 100 de articole

Atenție, femei! S-ar putea să ignorați cel mai comun simptom al cancerului ovarian

12 mai 2018, , Vizualizări: 759
cancer
Atunci când vine vorba de tipurile de cancer întâlnite la femei, cel de sân este, cu siguranță, cel mai discutat. Deși este o boală care face multe victime în rândul femeilor, cancerul de sân nu este singurul la care trebuie să fim atente și căruia trebuie să îi acordăm o importanță foarte mare.
Cancerul ovarian afectează zeci de mii de femei în fiecare an în America, la noi înregistrându-se mii de cazuri. Statistici și mai îngrijorătoare arată că 40 de femei mor în fiecare zi în lume din cauza acestei boli. Conform altor date, informarea în legătură cu acest tip de cancer este aproape nulă, iar femeile nu știu nici măcar cum se manifestă această maladie.
Cel mai comun simptom al cancerului ovarian
Un chestionar efectuat în Marea Britanie pe 1.000 de femei a scos la iveală rezultate șocante: doar 1% dintre femei au știut că nevoia de a urina frecvent este un simptom comun al cancerului ovarian.
De ce cancerul ovarian te face să simți nevoia să te duci la baie des? Se pare că această masă care se formează în corp sub formă de cancer începe să apese pe organele din jur, inclusiv pe vezică.
Citeste mai mult pe DivaHair.ro

Cuvinte cheie:

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu