Shop
Ultimele 100 de articole

Așa arată un tânăr după ce a slăbit 50 de kilograme | GALERIE FOTO

14 august 2019, , Vizualizări:

În urmă cu câțiva ani, Scott Leonard, din Horsham, Marea Britanie, era un tip puțin spus ”pufos”. Era gras de-a binelea. Acum, la 28 de ani, e un adevărat model. Arată de parcă ar fi coborât de pe podium, iar femeile fac coadă să-l cunoască.

Însă în 2011 nimic nu anunța o astfel de transformare. Scott Leonard ieșise dintr-o relație, era deprimat și își îneca frustrările în mâncare. Nu avea pic de încredere în propria persoană, era complet nemulțumit de felul în care arăta.

A realizat la timp că nu mai putea continua așa și că trebuia să facă ceva. Încurajat de prieteni, și-a făcut un abonament la sală, în 2012, și chiar dacă la început lua totul ca pe un chin, după o vreme chiar a început să-i placă să se antreneze.

Din dietă a eliminat junk food-ul, inclusiv cartofii prăjiți, care erau slăbiciunea sa, și nu a mai mâncat pe fond emoțional.

De la 130 la 80 de kilograme

Aceste simple schimbări s-au reflectat imediat asupra fizicului său. În plus, au fost schimbări pe care Scott le-a făcut pe termen lung. În 4 ani a dat jos 50 de kilograme. De la 130 de kilograme, a ajuns să cântărească 70 de kilograme.

Scott admite că cel mai greu a fost faptul că nu vedea schimbări imediate și că a fost pe cale să-și piardă motivația. Apoi, recunoaște că s-a simțit nu o dată rușinat la sală, din cauza felului în care arăta.

În cele din urmă a slăbit, însă nu a fost greu să observe că nu avea pic de mușchi. Tot nu era mulțumit cu felul în care arăta, așa că a început să se informeze legat de antrenamentul cu greutăți. În paralel, a învățat din ce în ce mai multe și despre nutriție.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu