Shop
Ultimele 100 de articole

6 lucruri pe care le-am invatat ca mama singura, când m-am imbolnavit de gripa

22 februarie 2019, , Vizualizări:
sfatulparintilor.ro - Atentionare: Val de gripa in februarie! Iata cum sa te protejezi - freedigitalphotos.net
Ajungi sa te obisnuiesti cu viata de mama singura. Poate nu chiar din primul an, dar din al doilea cu siguranta. In al treilea deja ti se pare floare la ureche. Iti formezi o rutina care functioneaza de cele mai multe ori si care te mentine la suprafata. Insa totul se naruie atunci când te imbolnavesti.
In calitate de mama singura stii ca esti si mama si tata. Si bunica, frate sau sora, cea mai buna prietena, menajera, bona, profesoara, bucatareasa. Le porti povara cu gratie si seninatate, de cele mai multe ori. Pentru ca iti da putere faptul ca stii ca le poti duce singura. Pe toate. Ca nu depinzi de nimeni si de nimic. Dar cumva si tu depinzi de cineva. De tine insuti. Iar când tie nu-ti este bine…nu mai exista nimeni sa-ti ia locul. Iar lumea ta meticulos pusa la punct incepe sa se destrame, sa se naruiasca.
M-am imbolnavit de gripa. Iar dupa mine inevitabil si copilul. Am reusit cumva, chiar si eu ma minunez, sa o duc primele 3 zile pe picioare. Am crezut si sperat ca este doar o raceala mai puternica. Apoi, când simptomele s-au strecurat si la fiul meu am inceput sa deschid ochii mai bine. Ochii aceia de mama, care stiu tot. Am stiut ca nu este doar o raceala. Pentru el a fost mai usor caci l-am luat din pripa. Insa la mine, pe lânga slabiciunea pe care o simteam deja, s-au mai adunat si vreo doua-trei nopti nedormite. De pipait frunti si de administrat antitermice. Acum incerc sa imi readun fortele si sa imi preiau din nou toate poverile in spate.
Citeste mai multe pe Qbebe.ro.

Cuvinte cheie:

Organic India
seo
Gradinita
codul
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu