Shop
Ultimele 100 de articole

5 remedii populare periculoase, de care ar trebui să te ferești!

17 septembrie 2019, , Vizualizări:

Toată lumea postează pe internet diverse remedii populare, auzite și încercate chipurile de alții. Nu crede tot ce citești! Sfaturile care umblă din gură în gură, fără confirmarea unui medic, nu pot face niciun bine.

Remedii populare periculoase pentru arsuri

Dacă te-ai fript cu ulei încins sau te-ai ars cu fierul de călcat, este posibil să găsești pe net sfaturi salvatoare să folosești ulei de măsline sau unt. Ei bine, nimic nu poate fi mai rău de atât pentru arsuri. Zona afectată este fierbinte și temperatura ridicată continuă să rănească pielea sensibilă. Dacă adaugi grăsime, înrăutățești situația, pentru că untul sau uleiul nu fac nimic pentru a scădea temperatura și implicit senzația puternică de arsură. Ba chiar contribuie la dezvoltarea rapidă a bacteriilor și te trezești cu o inflamație de toată frumusețea. Medicii recomandă să ții mâna sub un jet de apă rece și apoi să dezinfectezi zona cu o soluție specială pentru arsuri de la farmacie.

Pasta de dinți pentru herpes

De câte ori nu am auzit să pui pe rănile provocate la buze de herpes ba pastă de dinți, ba bicarbonat de sodiu, ba miere sau chiar iod. Problema este că nu trebuie să folosești nimic ce ar putea conține alcool, mentol sau apă oxigenată. Toate acestea irită mai rău pielea și împiedică vindecarea o perioadă lungă de timp. Herpesul izbucnește când imunitatea scade și nu există tratament definitiv împotriva lui. Dar poți căuta la farmacii soluții pe bază de plante care accelerează vindecarea și te scapă de bubițe în câteva zile.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.