18 remedii naturale care te ajută să scapi de balonare - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

18 remedii naturale care te ajută să scapi de balonare

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Sanatate fizica si mentala » 18 remedii naturale care te ajută să scapi de balonare
Cum sa te masezi ca sa scapi de balonare

Folosește-te de aceste remedii naturale care te ajută să scapi de balonare, dacă te confrunți cu această problemă și nu iei medicamente. Află și care sunt simptomele comune pentru balonare.

Balonarea este o problemă foarte frecventă. Iar atunci când persistă, pot strica rutina zilnică din cauza senzației de disconfort deosebit de neplăcut pe care o generează. Este ca un coșmar pentru mulți oameni.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

De asemenea, există multe simptome comune ale balonării care pot fi recunoscute cu ușurință, cum ar fi senzația de plin, distensie a stomacului, flatulență și gaze, crampe și dureri de stomac.

Acestora li se mai adaugă diareea, dificultăți de respirație, durere, aciditate, vărsături și arsuri la stomac.

Cu toate acestea, cu mici schimbări în stilul de viață și ingrediente disponibile la domiciliu, puteți combate cu ușurință balonarea. Iată câteva remedii pentru acasă care vă vor ușura disconfortul.

18 remedii naturale care te ajută să scapi de balonare

1. Muşeţelul

Mușețelul are proprietăți antispastice și antiinflamatoare care îmbunătățesc digestia, împiedică arsurile la stomac și relaxează mușchii.

Consumați-l sub formă de ceai, 2 sau 3 pahare pe zi.

2. Ceaiul de fenicul

Fierbeți apă și adăugați semințe de fenicul pentru a face un ceai. Se bea după masă.

Ajută la relaxarea mușchilor din tractul digestiv, permițând trecerea gazului prins în interior. În plus, combate respirația urâtă.

Masați-vă burta cu ulei de fenicul pentru a ameliora durerea abdominală.

Uleiurile esențiale împotriva balonării: mentă, tarhon, coriandru și anason, funcționează foarte bine pentru orice tip de probleme de stomac.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Data articol: 18/09/2019