Shop
Ultimele 100 de articole

14 remedii naturale pentru atacurile de panică

06 august 2020, , Vizualizări:
Cum te poate ajuta stresul - SFATULPARINTILOR.RO - PIXABAY_COM - woman-3351794_1920

Atacurile de panică pot apărea din motive diverse (precum stresul excesiv, o traumă, sarcina etc.) și pot avea intensități și durate variabile. Simptomele lor ne consumă însă multă energie și nu adesea nu știm cum să le gestionăm. Specialiștii ne sfătuiesc să apelăm și la tot felul de remedii naturale, care ne pot ajuta într-adevăr să trecem mai ușor peste atacurile de panică. Să cunoaștem câteva dintre aceste remedii!

Valeriana

Este cunoscută din cele mai vechi timpuri pentru capacitatea sa de a calma sistemul nervos, fiind unul dintre cele mai utilizate remedii pentru a combate atacurile de panică.
Vei face un tratament cu valeriană urmând indicațiile de mai jos:
Poți să prepari o băutură de valeriană: pur și simplu vei pune la înmuiat, pentru 8-10 ore, o rădăcină a plantei. Apa rămasă va fi băută treptat, în înghițituri mici.
Consultă medicul pentru a vedea dacă poți să iei suplimente pe bază de valeriană (cu conținut de 400-900 miligrame), cu câteva ore înainte de culcare.
Nu este însă indicat să urmezi un tratament cu valeriană mai mult de patru săptămâni. De asemenea, dacă ești însărcinată sau dacă alăptezi va trebui să eviți acest remediu.
Citește continuarea pe Qbebe: https://bit.ly/2PqKQE4

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.