Shop
Ultimele 100 de articole

10 motive să crezi în existența coronavirusului

03 iunie 2020, , Vizualizări:
Model ADEVERINTA ANGAJATOR

Deși ne aflăm în pandemie globală de coronavirus, există în continuare persoane care nu cred în existența virusului. Întrebarea ”Tu crezi în coronavirus?” este din ce în ce mai des întâlnită. Față de opinia unui astfel de “necredincios”, au decis să răspundă cu motive argumentate doi oameni de știință.

Motive să crezi în coronavirus, prezentate de oameni de știință

În urma unei postări devenite virale pe Facebook a unui bărbat care susține că virusul „nu există decât în statistici sau la Tv sau în informații”, Cristian Presură și Stefan Szadlacsek s-au decis să răspundă la fiecare punct din afirmațiile acestuia. Cercetătorii au oferit o serie de motive riguroase, menite să explice pe înțelesul tuturor gravitatea situației cu care se confruntă omenirea, precum și rolul pe care îl au oamenii de știință:
 

  1. la afirmația că masca facilitează reproducerea bacteriilor în plămâni cei doi răspund ironic că medicii care stau 10 ore cu ea pe față ar trebui să fie toți bolnavi. Sau că ar însemna că este o tâmpenie că este obligatorie în mall-uri din Germania, Austria și unele state din SUA în mall-uri și mijloace de transport. Pentru că sunt mulți bolnavi asimptomatici, iar rolul său este de a preveni răspândirea involuntară a virusului. În plus, indiferent de ceea ce porți pe față, cantitatea de oxigen care trece prin ea rămâne aceeași, de 21%.

Citește continuarea pe Qbebe: https://bit.ly/2ZWfls5

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.