Video: HELATIOTERAPIA. TRATAMENTUL-MIRACOL care ar putea salva milioane de vieți. Află despre ce este vorba - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Video: HELATIOTERAPIA. TRATAMENTUL-MIRACOL care ar putea salva milioane de vieți. Află despre ce este vorba

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Relaxare și wellness » Video: HELATIOTERAPIA. TRATAMENTUL-MIRACOL care ar putea salva milioane de vieți. Află despre ce este vorba
helatioterapia

Helatioterapia este una dintre cele mai interesante terapii existente in practica si istoria medicinei umane. Daca metodologia sa ar fi cunoscuta si aplicata la nivel mondial, s-ar salva anual milioane de vieti. Metoda Helatio are efecte uimitoare in special asupra suferinzilor de AVC, a persoanelor cu boli cardio-vasculare, a diabeticilor, a persoanelor cu circulatie periferica deficitara, a celor care au pierderi de memorie, afectiuni provocate de fumat, alcool, de toxicitatea din mediul inconjurator si intoxicarea cu metale grele.

 

Procedura de tratament consta in administrarea unor perfuzii ce elimina toxicitatea sangelui, adica se modifica, se echilibreaza functionalitatea fiecarui organ. Metoda Helatio poate fi realizata si prin administrarea suplimentelor EDTA pe cale orala.

 

Acidul etilendiaminotetraacetic (EDTA), impreuna cu diferiti nutrienti, este introdus in sange. Tot pe cale orala se administreaza extracte din plante medicinale cu o anumita formula, pregatite special pentru fiecare afectiune. Denumirea helatio provine din limba greaca, de la cuvantul hela, care inseamna cleste. Aceasta metoda extrage din corp metalele grele si surplusul de calciu. Toate toxinele existente in organism sunt eliminate prin sistemul renal. Terapia Helatio garanteaza distrugerea pietrelor de orice marime, oriunde ar fi localizate in organism si imbunatateste caile sagvine, redandu-le elasticitatea si viabilitatea.

 

 

Citește mai mult despre Helatioterapie AICI și urmărește VIDEO ca să afli cum să îți fac singur tratamentul

Data articol: 14/09/2016