Shop
Ultimele 100 de articole

Superalimentul secolului XXI. 15 beneficii pentru sănătate ale acestui ulei miraculos. Află din ce fruct se extrage!

30 septembrie 2016, , Vizualizări:
antena satelor
Aliment şi ingredient deosebit de nutritiv, uleiul obșinut din acest fruct este un ulei nealergenic, cu beneficii incotestabile pentru sănătate.

Studiile de laborator au demonstrat eficiența acestui ulei în prevenţia cancerului, înlăturarea stresului, creșterea imunității, digestie și metabolism. Beneficiile sale pentru îngrijirea părului și a pielii sunt de notorietate, uleiul extras din acest fruct-minune reprezentând un ingredient de bază în industria cosmetică.

 

Concentrația bogată în acid lauric, capric, oleic, fenolic și linoleic îi conferă uleiului la care ne referim proprietăți antimicrobiene, antioxidante, antifungice și antibacteriene.

Iată câteva dintre minunile pe care acest ulei le face pentru menținerea sănătății:

1. Previne îmbătrânirea prematură – uleiul extras din acest fruct ajută la prevenirea îmbătrânirii premature și a bolilor degenerative. Datorită proprietăților sale antioxidante este foarte util în tratarea și prevenirea afecțiunii Alzheimer.

 

2. Adjuvant în bolile de inimă – în ciuda speculațiilor, s-a dovedit știiințific că uleiul obșinut din acest fruct exotic este benefic pentru inimă, deoarece conține aproximativ 50% acid lauric, care ajută la prevenirea diferitelor probleme cardiace, inclusiv la scăderea nivelurilor ridicate de colesterol și la scăderea tensiunii arteriale. Un alt avantaj pentru inimă este acela că reduce incidența rănilor în artere, ajutând la prevenirea aterosclerozei.

 

3. Tratează infecțiile – uleiul extras din acest ingredient miraculos este foarte eficient împotriva multor infecții datorită proprietăților sale antifungice, antivirale și antibacteriene. Acesta ucide virusurile care provoaca gripa, pojarul, hepatita, herpesul, precum și bacteriile care provoacă ulcerații, infecții ale gâtului, infecții ale tractului urinar sau pneumonie.

 

Află alte 12 beneficii ale folosirii acestui ulei cu virtuți miraculoase și, mai ales, numele fructului din care se extrage.

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax