Shop
Ultimele 100 de articole

Cum sa eviti disputele la masa de sarbatori

21 decembrie 2014, , Vizualizări:
sfatulparintilor.ro-cina-in-familie-dreamstime.com

Cu totii iubim Sarbatorile, in acelasi timp, insa, in cadrul intalnirilor cu toti membrii familiei si cu prietenii apropiati pot izbucni dispute mici sau chiar foarte mari in legatura cu ce ar trebui vazut, ce ar fi trebui sa mananci sau cu cine ar fi trebuit sa votezi la alegerile trecute. Pentru a ocoli cu gratie conflictele, iata 5 sfaturi ca sa schimbi „macazul” in abordarea celor mai fierbiti subiecte de la masa de sarbatori:

 

 

1. Istorie politica

Politica poate fi un subiect fierbiente, insa la un moment dat poti fi asemeni unui politician si sa schimbi un subiect cu eleganta: „Ai vazut ultimul film despre viata lui Lincoln?”. Apoi poti oferi cateva elemente fascinante pe care le poti gasi in film: Oricine stie ca Abraham Lincoln a fost ucis de catre John Wilkes Booth, insa prea putini cunosc faptul ca Robert, fiul lui presedintelui american, a fost salvat de catre fratele lui John Wilkes Booth. Si puteti discuta despre asta.

 

 

2. Cea mai buna aparare – atacul

Cand este vorba despre mesele in familie, cea mai buna aparare este atacul. Un mod excelent de a aplana un conflict este sa-l intrebi pe fratele tau: „Cum merge cu gasirea unui job?” sau sa-i faci un compliment mamei tale, „Chiar imi place cum ti-ai aranjat parul”. La final puteti citi un tabloid si sa comentati ultimele barfe despre Anda Adam sau Bianca Dragusanu.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.