Cele mai sanatoase 12 plante care te vindeca la domiciliu. Sunt recomandate de Dr. Oz - Pagina 3 din 3 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cele mai sanatoase 12 plante care te vindeca la domiciliu. Sunt recomandate de Dr. Oz

ierburi aromate - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - spices-2419055_1920

9. Papadia

Datorita faptului ca are un continut bogat in flavonoide, papadia poate fi folosita pentru curatarea ficatului;  trateazea boli precum diabetul, acneea, cancerul, anemia, tensiune arteriala ridicata. Totodata, reduce simptomele premestruale precum balonarea, acumularea de gaze si retentia de apa.

 

 

10. Ulei tonic din plante

Usureaza congestionarea pieptului prin masarea pe piept si pe spatele superior cu ulei tonic. Acesta este un fel de formula magica bazata pe combinarea mai multor uleiuri esentiale care ajuta in cazul congestionarii pieptului si a imbunatatirii circulatiei. Data viitoare cand ai nasul infundat pune putin ulei tonic deasupra buzei superioare si inspira adanc. Vei obxerva cu uimire ca se vor elibera caile nazale.

 

 

11. Rozmarinul

Rozmarinul are proprietati care stimuleaza sistemul digestiv, circulator si nervos. Totodata rozmarinul poate fi de un real folos cand ai probleme cu stomacul.

 

 

12. Patrunjelul

Este mult mai important decat statusul marunt ca si garnitura in farfuria ta. Patrunjelul are cel mai ridicat nivel de clorofila, care imbunatateste sistemul imunitar, reduce inflamatiile si curata toxinele. De asemenea, aceasta planta contine si acid alfa linolinic – omega 3 – care previne bolile cardiovasculare si artrita.

 

 

Credit foto: freedigitalphotos.net

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 03/11/2018