Shop
Ultimele 100 de articole

Ce fel de persoana esti in functie de modul in care scrii

22 august 2017, , Vizualizări:
scris de mana - sfatulparintilor.ro - foter_com

Vom incepe cu marimea literelor din cuvinte. De exemplu, daca acestea sunt mici, inseamna ca esti o persoana timida si meticuloasa, careia nu ii place sa iasa in evidenta si care este interesata de a acumula noi cunostinte.

In schimb, daca faci parte din categoria celor care au un scris de dimensiuni mari, inseamna ca esti extrovertita si ca esti ca un magnet pentru ceilalti, fiind capabila sa atragi multe simpatii .

De asemenea, daca lasi spatii mari intre cuvinte, inseamna ca nu suporti sa fii sufocata intr-o relatie, preferand sa ai spatiul tau personal. In schimb, cuvintele intre care spatiile sunt mai mici denota o fire care se teme de singuratate.

In ceea ce priveste literele de mana create cu ajutorul unor linii rasucite, cum ar fi “l” si “e”, trebuie mentionat faptul ca buclele mai largi ii sunt caracteristice scrisului unei persoane relaxate, care este dornica de a experimenta tot ce este nou in viata. Buclele inguste, insa, dovedesc faptul ca este vorba despre o persoana care nu are prea multa incredere in sine, dar nici in cei din jur.

Un alt aspect pe care grafologii ce se ocupa de tipurile de scris il iau in seama se refera la locul in care este pus punctul pe literele “i” si “j”. Asadar, un punct plasat exact deasupra literei scoate in evidenta faptul ca esti o persoana ordonata, capabila de a se concentra pe detalii. Daca faci parte din categoria celor care prefera sa puna punctul usor in partea stanga, inseamna ca nu iti place sa fii presata de cei din jur pentru a face ceva, preferand, in schimb, sa rezolvi lucrurile in ritmul tau.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu