6 tipuri de oameni toxici de care n-ai nevoie in viata ta. Numarul 4 e cel mai periculos - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

6 tipuri de oameni toxici de care n-ai nevoie in viata ta. Numarul 4 e cel mai periculos

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Relaxare și wellness » 6 tipuri de oameni toxici de care n-ai nevoie in viata ta. Numarul 4 e cel mai periculos
tipuri de oameni toxici - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - gas-mask-469217_1920

Traim intr-o societate si asta inseamna ca avem in preajma mai multe tipuri de oameni. Vrem nu vrem, stam pe langa ei. Unii te urca, altii te coboara. Daca ideal ar fi sa ai prin preajma cat mai multi prin prima categorie si cat mai putini dintr-a doua.

Iata 6 tipuri de oameni toxici de care n-ai nevoie in viata ta.

1. Barfitorul

Cateodata este placut sa iei o pauza si sa-l asculti vorbind despre unul sau despre altul. Insa sa nu te mire daca la un moment dat vei auzi “vorbe” si despre tine. In plus, daca esti vazut in compania “barfitorului”, vei scadea in ochii colegilor si superiorilor, ceea ce nu-ti va face deloc bine din punctul de vedere al carierei.

2. Fostul(a) care iti face avansuri sexuale

Poate fi dragut ca cineva sa-ti faca curte. Insa daca fostul (sau fosta) iti bate apropouri sexuale ar trebui sa le eviti. Lasa trecutul in urma si bucura-te de prezent alaturi de alte persoane, mai ales daca ex-ul nu aduce nicio valoare existentei tale.

Citeste si: 6 persoane toxice pe care trebuie sa le elimini din viata ta

3. Pesimistul

Oricat de drag ti-ar fi ca prieten si vrei sa-l ajuti, pesimistul trebuie ocolit. El reuseste sa “imprastie” in jur energie negativa care “consuma” puterile celorlalti, oricat de optimisti ar fi ei. Sfatul psihologilor: recomanda-i prietenului pesimist cateva sedinte de terapie si incearca sa-ti gasesti prieteni noi, care au la fel de multa energie ca si tine.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 04/04/2021