Shop
Ultimele 100 de articole

5 lucruri pentru care femeile sunt mai aspru judecate decat barbatii

13 martie 2015, , Vizualizări:
sfatulparinitlor.ro-_prejudecati femei barbati -freedigitalphotos.net_

Traim intr-o societate in care se vrea egalitatea femeilor cu barbatii. Cu toate acestea, exista standarde diferite de comparatie intre femei si barbati.

 

Iata 5 lucruri pentru care femeile sunt mai aspru judecate de societate decat barbatii, asa cum reies in urma unui sondaj realizat de site-ul Reddit.com.

 

 

1. Mai multi parteneri de sex

Barbatii care umbla din floare in floare sunt “armasari”, dar femeile care au mai multi parteneri sunt “prostituate”. Promiscuitatea este cantarita cu unitati diferite de masura, in functie de sex.

 

 

 

2. Curatenia in casa

Femeile sunt judecate mai aspru daca au casa dezordonata, decat barbatii. Cu toate acestea, 81% dintre barbati s-au declarat anxiosi la gandul ca ar putea avea casa murdara.

 

 

 

3. Greutatea corporala

Atat barbatii, cat si femeile care lupta cu kilogramele in plus se lovesc de prejudecatile societatii. Cu toate acestea, femeile resimt mai puternic presiunea societatii ca sa slabeasca decat barbatii.

 

 

 

4. Atitudinea

O femeie care spune ceea ce gandeste este considerata “intepata”, “agresiva” si “aroganta”, in timp ce un barbat cu aceeasi atitudine este considerat “lider”.

 

 

5. Lipsa copiilor

O femeie care decide sa nu aiba copii este considerata “egoista” si de multe ori i se va spune ca “va regreta” mai tarziu. Este cel putin “ciudat” ca o femeie sa nu-si doreasca sa fie mama! In schimb, despre barbati se spune ca au suficient timp sa se razgandeasca in a avea copii sau nu. Ceasul lor biologic nu ticaie la fel de repede ca al femeilor.

 

 

Daca stii si alte motive pentru care femeile sunt judecate mai aspru de societate, le poti scrie in zona de comentarii.

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.