15 minciuni dezastruoase pe care ti le spui - Pagina 2 din 2 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

15 minciuni dezastruoase pe care ti le spui

minciuni dezastruoase

8. Nimic nu mai e normal in viata mea

Numai gandul acesta iti demonstreaza ca nu faci ceea ce trebuie. Te concentrezi prea mult pe negativ si prea putin pe lucrurile frumoase din viata ta.

9. Nu pot sa controlez ce mi se intampla

Tot ce ti se intampla in viata este rezultatul alegerilor facute de tine. Asta include job-ul pe care il ai, oamenii pe care ii ai langa tine, casa in care traiesti. Daca nu iti place ceva, nu te mai plange si fa pasii care trebuie ca sa schimbi ce trebuie schimbat.

10. Parintii mei sunt de vina

Sunt doua tipuri de oameni: unii care dau vina pe lume pentru problemele lor si cei care dau vina pe ei insisi. Indiferent in care categorie de incadrezi, n-ai de castigat. Opreste-te si invata ce ai de invatat din propriile greseli. Elibereaza-te de vina. Considera ca, in cazul parintilor tai, au facut tot ce au crezut ei ca este mai bine in acel moment.

11. Daca X m-ar iubi ar…

De multe ori cadem victimele propriilor noastre asteptari. Nu putem conditiona o persoana sa faca ceva doar pentru ca noi sa fim fericiti. Daca vrei iubire, iubeste-te asa cum vrei, insa lasa-i pe ceilalti sa-si manifeste iubirea fata de tine in modul lor unic.

12. TREBUIE sa fac asta

Cu totii avem o lista lunga de “lucruri de facut”. Le facem si le bifam. Face parte din viata. Insa, in loc sa ne concentram pe a face tot timpul, ar trebui sa ne concentram pe ce am facut pana acum si sa stim cand sa ne oprim.

Nu rata nici: 4 minciuni pe care ti le spui zilnic si la care ar trebui sa renunti

13. Nu sunt destul de…

Ideile, punctele de vedere, visele, dorintele tale conteaza. Cu cat incepi mai devreme sa ai incredere in tine si sa iti traiesti viata asa cum iti doresti, cu atat mai mult iti vei da seama de cat de “destul de…” esti.

14. Punctele mele slabe sunt urate

Lucrurile pe care le uram cel mai mult la noi sunt insecuritatile si obiceiurile pe care incercam sa le ascundem de ceilalti. Insa aceste lucruri ne fac unici si frumosi. Uita-te la tine asa cum te priveste persoana iubita: esti perfect, frumos si plin de dragoste. Asta esti TU cel adevarat.

15. Nu am incredere in mine

Fiecare dintre noi are un sistem interior de ghidare. Cu cat il ascultam mai mult, cu atat de fericiti vom fi. Inima si sufletul stiu intotdeauna drumul. Ai incredere in ele.

Sursa: mindbodygreen.com

Imagine de Adina Voicu de la Pixabay

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 19/04/2021