5. Painea
Painea ramasa fie o tai in cuburi pe care le bagi la cuptor si le faci crutoane (pe care poti sa le dai prin masina de tocat si le transformi in pesmet), fie o bagi in congelator si o dezgheti cand ai nevoie de ea.
6. Branza
Poti folosi branza ramasa dand-o pe razatoarea fina si punand-o intr-o supa de vita, sau o poti presara peste o pizza facuta cu resturile de mezeluri, legume si maslinele ramase de la petrecere. Daca n-ai chef sa gatesti imediat, inveleste bucatile de branza in folie de aluminiu si baga-le la congelator.
7. Zatul de cafea
Decat sa arunci zatul ramas de la zecile de cafele facute la petrecere, mai bine il folosesti ca sa-ti faci un scrub minunat si natural pentru corp. Amesteca doua linguri de zat umed cu o lingura de sare fina si doua linguri de ulei de masline. Freaca mixtura pe piele, din cap pana-n picioare, cu miscari circulare. Pe langa binefacerile unei exfolieri, cafeina are darul de a dilata vasele de sange, ceea ce imbunatateste circulatia si, implicit, oxigenarea pielii.