Pulovere clasice pentru bărbați - cum să le stilizezi pentru a arăta la modă și pentru a ține pasul? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Pulovere clasice pentru bărbați – cum să le stilizezi pentru a arăta la modă și pentru a ține pasul?

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Pentru tati » Pulovere clasice pentru bărbați – cum să le stilizezi pentru a arăta la modă și pentru a ține pasul?
Pulovere clasice pentru bărbați
Credit foto: freepik.com

Clasicele pulovere bărbătești pe care le recunoaște oricine și pe care orice bărbat le are, cu siguranță, în garderobă pot fi purtate în multe moduri, în diverse combinații, astfel încât să obții ținute care să îți ofere șansa de a ține pasul cu moda. Cum alegi puloverele potrivite, dar și cum poți să le porți astfel încât acestea să completeze în mod perfect ținutele tale vei descoperi în acest articol.

Cum alegi un pulover clasic pentru a fi la modă?

Da, este vorba despre un pulover clasic pe care s-ar presupune că îl vei alege cu mare ușurință, însă lucrurile nu sunt tocmai ușoare atunci când vrei să alegi puloverul perfect. Este important ca atunci când alegi un articol vestimentar, chiar dacă este vorba despre un simplu pulover, să ții cont atât de morfologia pe care o ai, cât și de anotimpul în care îl vei purta sau celelalte piese vestimentare cu care îl vei asorta. 

Marea varietate de pulovere pe care le poți găsi în oferta magazinului Bolf accesând https://www.bolf.ro/rum_m_Imbracaminte-barbati_Pulovere-12622.html poate îngreuna și mai mult această alegere. Astfel, este important să ții cont de aspecte precum croiul pe care îl are puloverul, dar și de materialul din care este acesta confecționat. 

Puloverul clasic potrivit trebuie ales în funcție de lungimea dintre umeri, de circumferința bustului, de lungimea pe care o au mânecile sau lungimea totală. Dacă vei avea în vedere toate acestea, există șanse să îți poți alege puloverul potrivit cu o mai mare ușurință. Nu uita că este important și să alegi puloverul care are materialul potrivit: un materiale moale și confortabil, care să îți ofere confortul termic și toată libertatea de mișcare dorită. 

Cum porți un pulover clasic într-un stil casual?

Pentru un look casual, optează pentru un pulover simplu, într-o culoare plăcută și la modă. Alege pulovere cu un design minimalist de culoare precum verde, vișiniu sau culori și nuanțe care să contrasteze în mod perfect cu cele ale pantalonilor pe care îi porți. 

Dacă dorești să adaugi o notă șic ținutelor tale casual, alege un pulover ecru la care poți asorta un palton bleumarin. Nu uita că poți miza foarte mult pe diverse texturi și culori pe care le poți combina în modul preferat. 

Cum să porți puloverul clasic pentru un aspect formal?

Un pulover clasic poate fi purtat mai ales atunci când aspectul pe care dorești să îl obții este unul formal. Puloverul cu gât rotund în culoarea potrivită – o culoare neutră sau o culoare închisă – poate fi purtat foarte bine cu un costum elegant, potrivit pentru completarea unei ținute formale. 

Dacă dorești mai degrabă o ținută ușoară, cu ajutorul căreia să adaugi un plus de personalitate, preferă un pulover clasic gri pe sub care poți purta o cămașă albă, iar acestora le poți adăuga un cardigan într-o culoare puternică. Un simplu pulover te poate ajuta să îți dezvălui personalitatea și stilul, mai ales dacă vei reuși să faci din acesta piesa centrală a ținutei tale. 

Din puloverele maletă poți face vedeta ținutelor de iarnă sau primăvară-toamnă călduroase, mai ales că acestea se găsesc într-o gamă extrem de variată de modele, materiale din care sunt realizate sau culori. Le poți asorta la diverse ținute, le poți purta pentru stilul clasic minimalist pe care îl reprezintă, dar le poți prefera și pentru versatilitatea pe care o oferă oricărei ținute masculine potrivite pentru vremea rece. 

foto: freepik.com

Data articol: 04/01/2023