Shop
Ultimele 100 de articole

Pentru bărbaţi: 4 sfaturi să arăţi cu 5 ani mai tânăr

10 ianuarie 2016, , Vizualizări:
sfatulparintilor.ro- calitati barbati

Pentru bărbaţi este la fel de important ca şi pentru femei să arate bine, să fie în formă şi să se simtă bine în propria-i piele. Pentru bărbaţi nu mai este de mult ceva efeminat să acorde o atenţie sporită îngrijirii pielii, părului, unghiilor etc. De asemenea, semnele trecerii timpului au început să devină o problemă şi pentru bărbaţi. Şi ei se îngrijorează de apariţia unui rid sau a unui fir de păr alb în barbă.

Aceste sfaturi sunt pentru bărbaţii care îşi doresc să aibă un look mai tânăr cu 5 ani.

 

 

Pentru bărbaţi #1: Scapă de “teroarea” părului grizonat

Dacă intri în panică imediat ce vezi un nou fir de păr alb şi vrei să te vopseşti ar fi bine să te mai gândeşti o dată. Consultă mai întâi un stilist. Acesta îţi poate recomanda să-ţi vopseşti doar zonele “afectate” şi nu tot părul. De asemenea, este cazul să analizezi şi alimentaţia. Ai obiceiul să mănânci foarte sărat? Atunci ar fi bine să te opreşti. Încearcă să înlocuieşti sarea cu piperul, dacă vrei ca mâncarea să aibă gust.

 

 

Pentru bărbaţi #2: Ţine sub control ridurile

Fruntea ţi-a devenit o hartă a trecerii timpului? E cazul să începi să ai grijă de pielea feţei. Nu uita de crema cu factor de protecţie UV, de crema hidratantă dimineaţa şi de crema de seară. Cât despre alimentaţie, renunţă la zahăr, nu mai mânca prăjiturele şi nu mai bea cafea după ora 15:00.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.