Nu reușiți să faceți un bebe? Aflați acasă, în 7 minute, dacă este vorba despre infertilitate masculină! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Nu reușiți să faceți un bebe? Aflați acasă, în 7 minute, dacă este vorba despre infertilitate masculină!

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Pentru tati » Nu reușiți să faceți un bebe? Aflați acasă, în 7 minute, dacă este vorba despre infertilitate masculină!
Veroval Test fertilitate masculina

Fertilitatea masculină este la fel de importantă ca fertilitatea feminină pentru a concepe un copil. Din păcate, nu există o statistică oficială a infertilității în România, dar și la noi, ca și în alte țări, bărbații au rețineri mari în a merge la un cabinet medical pentru o spermogramă.

Specialiștii sunt de parere că, într-un cuplu care nu reușește să obțină o sarcină pe cale naturală, primul care ar trebui să se testeze este bărbatul. Și asta pentru că testarea masculină este mai simplă și mai ieftină decât cea feminină. Astfel, în cazul în care, în respectivul cuplu, bărbatul este cel care are o problemă de fertilitate, partenera va fi scutită de un lung și costisitor șir de investigații. Poate chiar inutil… Mai mult, cuplul va câștiga timp dacă problema va fi de la început identificată și rezolvată cu ajutorul medicului specializat în infertilitate. Acesta va recomanda investigații suplimentare precum spermocultura, biochimia spermei, dozări hormonale sau alte teste care vor putea depista cauzele infertilității, necesare în stabilirea conduitei terapeutice care să aiba ca rezultat final conceperea unui copil.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

 

 

Mai nou, există și în România un kit de testare la domiciliu pentru fertilitatea masculină. Se numește Veroval, are o acuratețe de peste 95% și este foarte rapid, rezultatul putand fi obtinut în numai 7 minute! Îl puteți cumpăra online de aici.

Testul rapid determină dacă numărul de spermatozoizi se încadrează sau nu în limitele normale (conform OMS, Ghidul nr. 4, minim 20 milioane de spermatozoizi/ml). Dacă rezultatul testului nu corespunde, trebuie să luați legătura cu medicul pentru a afla ce măsuri sunt necesare pentru concepție. Soluții există, iar acestea vă pot fi oferite de un specialist în infertilitate.

 

Pasi testare Test Fertilitate masculina Veroval

 

Testul nu este deloc complicat de făcut – aveți nevoie doar de un ceas, o masă netedă, mâini curate și să citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare ale kitului.

Avantajele lui sunt că aflați rezultatul referitor la fertilitatea masculină în confortul casei voastre, repede și precis, fără a mai fi nevoie să vă supuneți unei situații care vi se poate părea jenante. Toate cele trei avantaje sunt la fel de importante pentru persoana care trebuie să efectueze testarea.

Dacă vreți să citiți instrucțiunile pas-cu-pas pentru realizarea testului de fertilitate masculină Veroval, intrați aici.

Data articol: 28/03/2018