4. Atentie la alimentatie
Felul in care ne hranim are o mare importanta in influentarea ritmului caderii parului. Cercetatorii au dovedit stiintific faptul ca firul de par trebuie hranit corect si din interior, nu numai din exterior. Astfel, se pare ca drojdia de bere, semintele de floarea soarelui, uleiul din germeni de grau, lecitina din soia si alte alimente naturale foarte hranitoare sunt cei mai buni prieteni ai sanatatii firului de par. In schimb, zaharul, amidonul, sarea, nu fac nimic pentru a rezolva problemele legate de par, din contra.
5. Orice tratament ati lua, aveti rabdare
Nu va asteptati la minuni peste noapte. Mai ales cand ne confruntam cu o cadere masiva sau moderata a parului, mai toate tratamentele sunt pe termen lung. Unele sunt recomandate pentru 2 luni, altele pentru 3, altele chiar pentru 1 an.
6. Reduceti stresul de zi cu zi
Specialistii indica o legatura directa intre perioadele de stress si caderea mai accentuata a parului.
7. Acceptati ideea ca niciun procedeu terapeutic poate sa nu fie 100% eficient
Din acest motiv, este bine sa alegeti un specialist cu care sa mentineti legatura pe termen lung, si care sa va sfatuiasca sa alegeti si sa incercati mai multe tipuri de tratament care, impreuna, sa va ajute sa ajungeti la rezultatele dorite.
(foto: dreamstime.com)
Citeste continuarea: 1 2
RETROGRADUL lui MERCUR din 25 NOIEMBRIE poate AGITA aceste 3 ZODII
Lecția DIVINA pe care fiecare ZODIE trebuie să o ÎNVEȚE înainte de 2025