9 lucruri din garderoba unui barbat pe care femeile le iubesc - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

9 lucruri din garderoba unui barbat pe care femeile le iubesc

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Pentru tati » 9 lucruri din garderoba unui barbat pe care femeile le iubesc
Credit foto: Imagine de Vladan Rajkovic de la Pixabay

Atunci cand stilul tau vorbeste despre tine nu trebuie sa rostesti niciun cuvant. Acest lucru este corect pentru un adevarat gentlemen. Un cavaler atragator, imbracat cu gust poate fura inima oricarei femei. Iata 9 lucruri din garderoba unui barbat pe care femeile le iubesc.

O pereche eleganta de pantofi

Este unul dintre elementele esentiale ale oricarui outfit si spune o multime de lucruri despre o persoana. Toate fetele stiu ca pantofii unui domn adevarat sunt curati si mai inchisi sau in acelasi ton cu pantalonii. Tocmai de aceea, femeile sunt foarte atente la incaltarile unui barbat.

Un tricou henley

Un tricou henley nu trebuie sa lipseasca din garderoba unui barbat care se respecta intrucat va fi intotdeauna la moda. Toate starurile de la Hollywood si toti atletii faimosi se imbraca intr-un astfel de articol vestimentar. Iar femeile sunt innebunite dupa un tricou din jerseu de bumbac, cu nasture in partea de sus si cu o bareta cu nasture.

Tricou alb si jeansi

Jeansii si tricoul alb sunt o combinatie cu care nu dai niciodata gres. Acest stil da un plus de masculinitate si atractivitate unui barbat.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 14/05/2024