9 diferente intre barbati si femei! Nu sunt doar amuzante, ci si FOARTE adevarate - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

9 diferente intre barbati si femei! Nu sunt doar amuzante, ci si FOARTE adevarate

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Pentru tati » 9 diferente intre barbati si femei! Nu sunt doar amuzante, ci si FOARTE adevarate
diferente intre barbati si femei - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - reading-2836780

Mai multe studii au demonstrat ca modul de functionare a creierului unui barbat este diferent de cel al femeii si, de multe ori, in aceeasi situatie sau sarcini, sunt activitate zone neuronale diferite la fiecare parte, ceea ce inseamna comportamente diferite, dincolo de influentele culturale si sociale.

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

 

Asadar, iata 9 diferente amuzante dintre barbati si femei.

 

 

  1. Descriere / povestirea unei intamplari

Cand au ceva de spus, femeile se lasa prinse de propria poveste si incep sa adauge foarte multe detalii, dar si alte lucruri care, de fapt, n-au nicio legatura cu subiectul. Barbatii, in schimb, sunt mult mai directi, nu le place sa se „invarta in jurul cozii”. Asta nu inseamna ca un mod de a povesti este mai bun decat celalalt. Totul depinde de context.

 

 

  1. Masini

In masinile conduse de femei gasesti tot ce vrei si ce nu vrei, adica sunt un pic mai dezorganizate comparativ cu barbatii. In cazul sexului tare, automobilul este un simbol. Barbatii cred ca o masina buna imbunatateste imaginea unei persoane.

 

  1. Computer / desktop

Femeile au tendinta sa umple desktop-ul cu tot felul de foldere, documente sau aplicatii. In schimb, barbatii prefera sa aiba totul cat mai simplu si mai ordonat. Femeile, insa, pot gasi orice, oricand indiferent de aglomeratia de pe desktop-ul lor.

 

 

  1. Dormitor

In aceasta situatie femeile sunt mult, mult mai organizate decat barbatii, care nu au nicio problema sa doarma intr-un loc plin de haos.

 

 

  1. Sifonier

O femeie trebuie sa aiba 45 de de perechi de lenjerie intima, 4-6 paltoane, 16 perechi de pantofi, 37 de tricouri, 22 de perechi de pantaloni; totul aranjat perfect, intr-un loc cat mai accesibil. Barbatii se multumesc cu 1-2 perechi de lenjerie, 1-2 tricouri si loc suficient pentru a-si pune alte lucruri importante, ca de exemplu cutia de scule.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 15/02/2018