Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscopul banilor pentru sfârșit de an. Cine o va duce bine și cine va pierde bani

09 noiembrie 2017, , Vizualizări: ...
bani mai multi - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - wallet-2292428_1920

Doua zodii vor avea câteva probleme financiare până la finalul anului, iar 4 se vor îmbogăți. Citește horoscopul banilor valabil până la începutul lui 2018.

 

Horoscopul banilor până la final de 2017: Zodiile care se îmbogățesc

Taurii sunt de departe nativii care o vor duce cel mai bine în următoarea perioadă. Vor semna contracte foarte importante pentru viitorul lor profesional. Au parte de tot ceea ce își doresc.

Ba mai mult, s-ar putea ca oamenii care au avut datorii la ei să restituie acei bani. Taurii care au deja un job stabil s-ar putea să se bucure de o mărire salarială.

Alți nativi care se vor bucura de succes financiar sunt Fecioarele. Aceste semne de pământ vor avea parte de o serie de revelații profesionale. Cariera lor va cunoaște un trend ascendent mai ales spre finalul lunii noiembrie.

Luna decembrie va fi una a cadourilor de tot soiul. Vor primi multe bunuri materiale, atenții de la cei care vor afaceri sau parteneriate.

Nici Racii nu se pot plânge de un final sărac, ba din contră. Nativii de apă au parte de transformări spectaculoase. E foarte probabil să își schimbe locul de muncă pentru unul în care să se regăsească 100% și care să le aducă mai mulți bani în buzunare.

Leii se vor îmbogăți și ei, însă trebuie făcut un amendament aici. Acești nativi trebuie să fie extrem de atenți la felul în care își gestionează bugetul până la finalul anului.

Se pot trezi cu vistiera goală în luna ianuarie 2018 și nu e tocmai indicat să arunce banii pe lucruri care nu produc. Este recomandat să îi investească.

 

Citeste continuarea pe TEOTRANDAFIR.COM

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu