Shop
Ultimele 100 de articole

Cum să câştigi bani la cumpărăturile de Paşti

28 aprilie 2013, , Vizualizări:
cumparaturi pasti - fredigitalphotos.net

Cheltuielile cu prilejul sarbatorilor de Pasti sunt mari intotdeauna, aşa că oamenii îşi fac propriile planuri când este vorba de cum să câştige bani. Există două modalităţi de a câştiga bani: fie creşti venitul, fie scazi cheltuielile. Astăzi îţi prezentăm 8 sfaturi despre cum să câştigi bani la cumpărături mai ales acum în perioada sărbătorilor când bănuţii par ar sări  singuri din portofel.

 

 

Cum să câştigi bani # 1:  Fă-ţi o listă

Simplu ca bună ziua, nu-i aşa? Însă cine poate rezista mirosului de pâine proaspătă sau unui discount la vin sau alte produse de care nu ai nevoie, dar care îţi fac cu ochiului datorită preţului redus. Rămâi cu ochii în hârtie, ia numai lucrurile de care ai neapărată nevoie şi vei câştiga bani făcând, de fapt, economie.

 

 

 

Cum să câştigi bani # 2: Mănâncă înainte să mergi la cumpărături

Poţi face un experiment: mergi într-o zi când nu mai poţi de foame în supermarket şi o să constaţi cu stupoare că vei umple coşul cu mult mai multă mâncare decât îţi trebuie. Dacă mănânci înainte n-o să mai fii tentat să arunci banii pe produse care arată delicios.

 

 

 

Cum să câştigi bani # 3: Priveşte sus şi jos

Supermarket-urile aranjează produsele pe care vor ca tu să le cumperi la nivelul ochilor. Astfel încât, atunci când vrei un anumit produs, este bine de ştiut că variantele mai ieftine sunt poziţionate fie pe rafturile de sus, fie pe cele de jos. Acum ştii unde să cauţi mai ales dacă vrei să economiseşti.

 

 

 

Cum să câştigi bani # 4: Prânzul la pachet

Începe să economiseşti bani începând chiar cu masa de prânz prin aducerea la pachet a mâncării lăsate de seara. Unele dintre acestea, cum ar fi spaghetti bolognese sunt chiar mai gustoase a doua zi.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax