Shop
Ultimele 100 de articole

Cum sa economisești bani când ai un bebeluș

13 mai 2017, , Vizualizări: ...
Atunci când te pregatești sa devii parinte, preocuparile de natura financiara constituie o problema de care nu ai cum sa scapi. Iți venim in ajutor cu o serie de idei pentru a economisi bani fara a renunța la confortul de a avea un bebeluș ingrijit și bine hranit. Poți aplica sfaturile noastre fie ca te afli la primul copil sau nu.
Bebelușii sunt extrem de draguți, dar exagerat de scumpi. Mulți dintre cei care devin parinți pentru prima data sunt șocați sa afle ca bugetul pe care și l-au planificat, chiar daca este extrem de generos in ceea ce privește sumele alocate bebelușului, cu greu acopera nevoile sale de baza. Și, dupa cum iți poate spune orice persoana care a crescut vreodata un copil, cei mici au nevoie de mult mai mult decât hrana, haine și un acoperiș deoasupra capului. Ca urmare a cheltuielilor generate de scutece, jucarii, carți, dispozitive pentru siguranța copilului, carucioare (și alte vehicule), scaune de mașina, cani de baut, monitoare și multe altele, este o minune ca parinții nu ajung sa falimenteze in câteva luni de la nașterea copilului.
Poate parea inspaimântator, dar nu trebuie sa te ingrijorezi prea mult. Iți recomandam sa parcurgi urmatoarele soluții care iți garanteaza ca poți face economii substanțiale, fie ca este vorba despre primul copil sau al treilea.
Citeste mai multe pe Qbebe.ro.

Cuvinte cheie:

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu