Shop
Ultimele 100 de articole

Ce cadou poți să îi faci șefului? (P)

30 aprilie 2019, , Vizualizări:
cadouri pentru sefi

Atunci când vine vorba despre a-i lua un cadou potrivit șefului, cu siguranță majoritatea persoanelor întâmpină dificultăți. În primul rând, imposibilitatea de a găsi cadoul ideal apare ca urmare a faptului că relația cu acesta este una strict profesională, fără a vă cunoaște reciproc propriile gusturi și preferințe.

Bineînțeles, mai este valabilă și ideea conform căreia trebuie să se aleagă acel articol care să sugereze atenție la detalii, creativitate, dar care să exprime, în același timp, o notă elegantă și nu prea personală. Pare dificil, nu-i așa? Ei bine, pentru a te scuti de neplăceri, ți-am pregătit în continuare o listă cu cele mai potrivite cadouri pentru managerul firmei. Hai să vedem despre ce este vorba și cum îl poți surprinde plăcut cu ocazia aniversării sale.

Un stilou lucrat manual din lemn

Întrucât job-ul unui manager cod CAEN 7022 presupune în majoritatea timpului muncă de birou, un astfel de stilou din lemn va fi o idee excelentă de cadou pe care să i-l oferi. În mod cert se va bucura atât din prisma utilității sale, cât și din punctul de vedere al ingeniozității de care ai dat dovadă în materie de idei de cadouri.

O servietă elegantă confecționată din piele

Nimănui nu îi place munca peste programul de lucru, însă dacă aceasta se impune, pare a fi mai confortabil să finalizezi task-urile din confortul propriei canapele. Ei bine, o servietă elegantă este un alt cadou potrivit pe care i-l poți face șefului tău, astfel încât să aibă mereu la îndemână documentele de care are nevoie. Atât în momentele când își va lua documentele de la birou acasă, cât și în cazul întrevederilor de afaceri, o servietă confecționată din piele îi va fi de folos. În plus, va face o impresie bună în fața partenerilor de afaceri, ceea ce îi va aduce puncte în plus.

O cravată sau un papion elegant

A ocupa postul de manager înseamnă, printre multe alte aspecte și ideea de a da exemplu celorlalți angajați. Bineînțeles, aceasta este valabilă și din punctul de vedere al ținutelor office. Întrucât job-ul unui manager presupune în mare parte din timp alegerea unor outfit-uri elegante și office, poți opta pentru o cravată sau un papion (în funcție de preferințele sale) dacă dorești să îi oferi un cadou folositor. Totuși, evită opțiunile extravagante și lasă tonurile simple să primeze. Până la urmă, este vorba despre cadoul pentru șeful tău și nu pentru cel mai bun prieten. Trebuie să ții cont și de materiale și de preferințele sale în materie de culori și imprimeuri. O cravată este ceva personal, așa încât trebuie să fie una care să arate că ești atent la detalii și vezi dincolo de profesionist.

Te-ai decis care dintre variantele de mai sus te va ajuta să îți surprinzi superiorul? Ei bine, dacă încă mai dispui de timp în acest sens, încearcă să îi studiezi mai bine gusturile și preferințele, astfel încât să poți face cea mai bună alegere în ceea ce îl privește!

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax