Shop
Ultimele 100 de articole

Vindeca-ti corpul si viata: CODUL VINDECARII de dr Alexander Loyd, Editura Adevar Divin

16 ianuarie 2014, , Vizualizări: 6,229
codul-vindecarii

Cartea “Codul Vindecarii” de dr Alexander Loyd, editura Adevar Divin, reuseste sa dea solutia rezolvarii problemelor de sanatate pornind de la vindecarea conflictelor sufletesti – stiute si nestiute – si stresului emotional inmagazinat in celulele noastre, inca din anii copilariei sau chiar din perioada vietii noastre intrauterine sau din primul an de viata si care duc la boli fizice si dezechilibre emotionale – tristete, anxietate, lipsa de speranta, frica, invidie, superioritate, inferioritate, etc.

 

Adevar_Divin

 

Teoria specialistilor care au scris cartea – si care se regaseste in multe descoperiri stiintifice din domeniul neurostiintei – porneste de la adevarul universal ca orice experienta ramane stocata in celulele corpului nostru sub forma de emotii si amintire, indiferent daca noi mai stim sau nu de acea experienta. Daca ea a fost una care a lasat in urma amintiri si emotii dureroase, ele raman stocate in anumite zone din corp, in anumite celule si orice intamplare exterioara din viata care activeaza acelasi tip de emotie sau reactie din partea noastra, va reactiva aceste amintiri dureroase, cauzand stres in celule.

 

Acest stres, aceste amintiri dureroase sunt cele care cauzeaza erorile mentale, convingerile mentale limitative care pot suna in felul urmator: “nu sunt suficient de bun”, “nimeni nu ma iubeste”, “eu nu merit multa fericire”, “nu se poate sa ai totul in viata”, “dupa ras vine plans”, “lumea are ceva cu mine” iar lista poate continua la nesfarsit intrucat fiecare dintre noi are de ordinul miilor de asemenea convingeri gresite, asemenea minciuni despre viata si despre sine puternic ancorate in minte.

Fiecare asemenea eroare mentala realizeaza in creier anumite conexiuni neuronale, ca un circuit iar cand o alta intamplare a vietii seamana cu cea din copilarie cauzatoare de stres, circuitul functioneaza din nou si genereaza fix aceleasi emotii, aceleasi dureri, acelasi stres.

 

 

 

Boala fizica apare atunci cand cantitatea de stres din celule devine prea mare de dus de catre organism, pe fondul scaderii sistemului sau imunitar.

 

Descoperirea doctorului Alexander Loyd care revolutioneaza vindecarile are la baza un set de miscari in jurul capului care practic au rolul de a sterge aceste erori mentale, aceste minciuni in care oamenii cred si care ii tin departe de viata pe care si-o doresc si pe care o merita.

 

Rezultatele de ordinul miilor pe care clinica dr Loyd le obtine, ne incurajeaza sa credem in aceste noi metode de vindecari in medicina energetica – medicina viitorului.

 

 

 

Urmare a rezultatelor obtinute si de noi, cei care recomandam cartea, va incurajam sa o cititi si sa puneti in practica invatatura divina trimisa prin inspiratie autorului cartii in lungii ani in care a incercat sa isi vindece sotia de depresie. Prin Codul Vindecarii, acesta a reusit in cateva saptamani ceea ce nu reusise in 10 ani.

 

Cartea “Codul vindecarii” poate fi cumparata de la editura Adevar Divin, comandata online pe www.divin.ro, locul unde gasiti cea mai mare diversitate de carti din Romania din domeniul dezvoltarii personale, spiritualitatii, vindecarii si sufletului.

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu