Shop
Ultimele 100 de articole

Mai exista umanitate! 6 povesti care iti vor inmuia inima – VIDEO

23 decembrie 2016, , Vizualizări:
umanitate - credinta -sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Oamenii au o inima mare. Inca mai exista umanitate. Inca se mai face bine altor persoane fara a se astepta nimic in schimb.

 

Iata 6 povesti care iti vor inmuia inima.

 

 

  1. 1000 de case pentru filipinezii saraci

Campionul la box Manny Pacquiao nu a uitat de unde a plecat: dintr-un cartier sarac din Filipine. A devenit primul luptator din istorie care a castigat titlul mondial la 8 categorii diferite,  iar dupa ce a castigat primul milion de dolari ca profesionist, Manny a folosit o parte din bani pentru a construi case locuitorilor saraci din orasul sau natal – Tango. Gratie generozitatii lui Manny, peste 1000 de familii sarace au un acoperis deasupra capului.

 

 

  1. Salvatorul pisicilor

Sirianul Alaa Jaleel a ramas in orasul macinat de razboi pentru a avea grija de pisicile abandonate. Desi majoritatea rudelor, prietenii si vecinii au plecat intr-un loc mai sigur, barbatul a ales sa ramana in Aleppo pentru a avea grija de animalele abandonate. El ingrijeste peste 100 de feline pe care spera sa le tina in siguranta pana cand familiile lor vor reveni acasa.

 

 

  1. Clubul gentlemanilor

Raymond Nelson este profesor la o scoala elementara din Carolina de Sud. A fost o vreme cand cu greu putea face fata comportamentului necorespunzator al copiilor din clasa sa, asa ca i-a venit ideea de a infiinta un Club al gentlemanilor. Profesorul le-a cumparat baietilor sacouri, veste si cravate si a inceput sa-i invete bune maniere, reguli de buna purtare, precum si notiuni practice: cum sa-si lege o cravata, cum sa vorbeasca cu o femeie, cum sa-si trateze surorile, mamele si profesoarele. Majoritatea baietilor din clubul gentlemanilor provine din familii monoparentale, lipsa tatalui fiind greu de suplinit de catre mame.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.