Shop
Ultimele 100 de articole

Iata obiceiul zilnic al acestor oameni de mare succes

14 noiembrie 2014, , Vizualizări:
Oprah Winfrey

Cu siguranta urmaresti oamenii care au ajuns in top si te intrebi ce au facut oare ca sa ajunga acolo. Vrei sa faci si tu ca ei? Iata care sunt obiceiurile unor oameni de succes  din lumea afacerilor.

 

1. Rupert Murdoch, presedinte si CEO News Corp

rupert-murdoch

Rupert Murdoch – Photo credit: david_shankbone / Foter / CC BY

Celebrul Rupert Murdoch a scris in aprilie pe Tweeter ca este fan al meditatiei transcedentale, o tehnica populara de meditatie dezvoltat in anii 1960. Printre practicantii celebri ai medicatiei transcedentale se numara David Lynch si Oprah.

 

 

2. Padmasree Warrior, CTO Cisco Systems

Padmasree Warrior

Padmasree Warrior – Photo credit: Interop Events / Foter / CC BY-NC-ND

Seful pe tehnologie si strategie de la Cisco System a declarat ca face meditatie in fiecare seara, iar in fiecare sambata face “detoxifiere digitala”. “Este ca si cum imi fac un <reboot> pentru creier si suflet. Sunt apoi mult mai calma cand raspund la e-mail-uri”, a declarat Warrior.

 

 

3. Tony Schwartz, fondator si CEO The Energy Project

Tony Schwartz declara ca face meditatii de 20 de ani. “Am inceput pentru a-mi linisti mintea ocupata”,  a scris el in cartea sa “Ce conteaza cu adevarat: In cautarea intelepiunii in America”. Insa meditatiile l-au ajutat sa scape de migrene, sa devina mai rabdator si sa-si imbunatateasca performantele la job, pentru ca avea o gandire mai larga.

 

 

4. Bill Ford, presedinte executiv Ford Motor Company

Bill Ford

Bill Ford – Photo credit: Thomas Hawk / Foter / CC BY-NC

Presedintele companiei Ford este un mare impatimit al meditatiei. In anii grei prin care a trecut compania, Ford a descoperit ca pentru a putea intelege ce se intampla trebuie sa inteleaga mai intai ce se intampla cu el. Asa a inceput sa practice meditatia metta.

 

 

 

5. Oprah Winfrey, presedinte si CEO, Harpo Productions, Inc.

Oprah Winfrey

Oprah Winfrey – Photo credit: Story Accents / Foter / CC BY-NC-SA

Oprah este si ea adepta meditatiei transcedentale. De doua ori pe zi, in fiecare zi, ea petrece 20 de minute meditand. Oprah a adus trainner-i si pentru angajatii companiei sale pentru ca vrea sa-i invete pe toti sa mediteze. “Ma simt plina de speranta, de bucurie deplina si de multumire. Cand viata de bombardeaza din toate directiile, avem nevoie de aceasta perioada de liniste. Din aceasta ne tragem puterea pentru a crea ceea ce e mai bun in viata noastra si in munca noastra”, a declarat Oprah despre meditatia transcedentala.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.