Emotionant: A primit scrisoare de la tatal sau, mort de doi ani - VIDEO - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Emotionant: A primit scrisoare de la tatal sau, mort de doi ani – VIDEO

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Inspirational, motivational, emotional » Emotionant: A primit scrisoare de la tatal sau, mort de doi ani – VIDEO
scrisoare de la tatal sau mort
Credit foto: captura youtube.com

Pierderea cuiva drag este foarte dificil de suportat, cu atat mai mult cu cat vorbim de un baietel de 6 ani care si-a pierdut tatal.

Tatal lui Rowan, fost ofiter in Marina Americana, a murit prematur, in urma unei boli rare.

Cu cateva zile inainte de a comemora 2 ani de la disparitia acestuia, Rowan a primit o scrisoare de la tatal sau, datata 10 iunie 2007. “Salut din Pennsylvania. Te iubesc si mi-e foarte dor de tine. Ne vedem in curand! Cu dragoste, Tata!”.

Pe cand era in armata, Joseph ii trimitea fiului sau scrisori din fiecare oras nou in care avea misiuni.

Aceasta din urma, insa, ajunsese cu aproape 8 ani intarziere. Nimeni nu stie cum de s-a ajuns la aceasta situatie, insa Julie, mama lui Rowan este convinsa ca aceasta scrisoare este modul lui Joseph de a-si lua ramas bun de la fiul sau. Ultimele cuvinte ale lui Joseph, pe patul de moarte, au fost: “Totul este incert. Ne vom vedea curand. Tot ce conteaza este iubirea”.

Urmareste video aici

Te mai poate interesa si: Un batran le-a scris rudelor o scrisoare. Cat a devar! Nu e de mirare ca s-a viralizat imediat!

foto: captura youtube.com

Data articol: 05/04/2022