Dupa 9 sarcini pierdute, sora ei s-a oferit sa ii poarte copilul. Ce au descoperit medicii este extraordinar! - VIDEO - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Dupa 9 sarcini pierdute, sora ei s-a oferit sa ii poarte copilul. Ce au descoperit medicii este extraordinar! – VIDEO

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Inspirational, motivational, emotional » Dupa 9 sarcini pierdute, sora ei s-a oferit sa ii poarte copilul. Ce au descoperit medicii este extraordinar! – VIDEO
sora ei s-a oferit sa ii poarte copilul
Credit foto: captura youtube.com

Melissa Kayser a avut un vis: sa devina mama. Ani de zile a incercat alaturi de sotul ei toate variantele pentru a avea un copil, insa nimic nu le-a reusit.

A pierdut noua sarcini, a facut tratamente de fertilizare si fertilizari in vitro, nimic nu a avut succes.

“A fost foarte greu pentru mine. Sunt sigura ca nu sunt singura femeie care a patit asta, dar, in general, despre pierderile de sarcina nu se vorbeste. Toata lumea sufera in tacere”, spune femeia. Cu cat trecea mai mult timp, cu atat Melissa a inceput sa se resemneze si se obisnuiasca cu gandul ca nu va avea copii, cel putin nu pe cale naturala. “Eram devastata. Nu ma gandeam decat la faptul ca noi, femeile, venim pe lume cu menirea de a face la randul nostru copii, iar eu nu puteam sa fac asta. Ma simteam o ratata”, isi aminteste Melissa.

Apoi medicii i-au sugerat sa incerce varianta mama surogat: “In ciuda dorintei de a avea un copil, simteam ca n-as putea sa ma descurc din punct de vedere emotional cu faptul ca o alta femeie este in stare sa-mi poarte copilul in pantece, iar eu nu pot face asta”. Acesta a fost momentul in care sora mai mare a Melissei, Lisa Auten, si-a exprimat dorinta de a-I face un copil. Lisa nu este casatorita si nici nu doreste sa aiba copii, asa ca i-a spus senin “Iti imprumut eu uterul meu!”. “Nu puteam suporta sa o vad pe sora mea plangand in continuu dupa fiecare pierdere de sarcina, dupa fiecare fertilizare in vitro esuata. Am simtit ca trebuie sa o ajut si asta am facut!”, povesteste Lisa. Au urmat cateva luni de pregatire medicala, psihologica si legala, iar cand totul a fost perfectat s-a trecut pe procedura de transfer de embrion.

Conform procedurilor medicale, Lisei i s-au implantat doi embrioni, specialistii explicandu-le celor doua femei ca, de regula, numai un embrion se dezvolta.

Numai ca, la ecografiile ulterioare s-a dovedit ca ambii embrioni au fost viabili, iar Lisa era insarcinata cu gemeni. Sarcina Lisei a fost fara probleme si a putut sa dea nastere celor doua fetite gemene ale surorii sale – Ashlynn si Tierney.

Melissa ii este profund recunoscatoare surorii sale, Lisa, si considera ca nu-i vor ajunge toate cuvintele din lume pentru a-i multumi acesteia ca a acceptat sa savarseasca aceasta minune in locul ei.

Melissa Kayser gemeni - foto facebook

Urmareste povestea celor doua surori aici.

Sursa: liftable.com

Cuvinte cheie: ,
Data articol: 13/05/2024