Shop
Ultimele 100 de articole

Draga strainule, copilul meu va conduce lumea, cand tu vei fi batran si alb in cap

28 februarie 2019, , Vizualizări:
calatorie avion sarcina - sfatulparintilor.ro - pixabay_com
Pana nu devii parinte, nu ai cum sa ințelegi cu adevarat ce presupune acest nou statut. In plus, este imposibil ca macar o data sa nu fi primit comentarii negative sau acuzații venite din partea celor care nu sunt si ei parinți. Sau poate, asemenea mamei din articolul de mai jos, ți-a fost de ajuns sa-ți fie adresate priviri neprietenoase sau pur si simplu o atitudine ostila pentru a nu te simți in largul tau in acele momente.
Ca sa-ți fie mai usor sa le depasesti, gandeste-te si la mesajul transmis de articolul de mai jos, astfel incat sa reusesti sa nu simți nicicand ca nu esti parinte bun si sa fii constienta ca ai dreptul sa mai si obosesti, dar acest fapt nu inseamna ca nu-ți vei reveni pentru a-i fi oricand alaturi copilului tau, sprijinindu-l sa-si construiasca viața pe care si-o doreste.

Scrisoarea unei mame catre un barbat care nu este parinte, pretext pentru a arata cum parinții sunt judecați de cei ce nu au copii

In urma experienței avute datorita unei calatorii cu avionul pe care a trebuit sa o realizeze alaturi de fiica sa, o mama a hotarat sa posteze pe o rețea de socializare o scrisoare catre unul din pasagerii in preajma caruia a stat in timpul zborului. Mai exact, este vorba despre un barbat care, desi nu s-a exprimat verbal, a oftat puternic cand mama si copilul ei au inceput sa caute un loc pe care sa se aseze. Odata ce au gasit un loc in spatele sau, acesta a oftat din nou, dovedind ca nu se simțea deloc in largul sau in preajma lor.
In fața acestei atitudini, mama a simțit nevoia sa menționeze faptul ca nu este corect ca o persoana care nu are copii sa judece un copil care este mai agitat in timpul unei calatori lungi, intrucat poate fi vorba inclusiv despre probleme de sanatate pe care le are. De altfel, fetița acestei mame suferea de o infecție a sinusurilor, iar schimbarea de altitudine ii provoca inclusiv dureri de urechi.
Citeste mai multe pe Qbebe.ro.

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax