Shop
Ultimele 100 de articole

Au gasit o nota pe frigider de la fostii proprietari. Scrisoarea te va emotiona

14 martie 2017, , Vizualizări:
casa noua - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - shutters-669296_1920

Mutarea intr-o casa poate fi o adevarata vanatoare de comori. Chiar daca arata ca noua, fosta casa poate avea inca urmele fostilor proprietari.

Asa au stat lucrurile si in cazul unui cuplu care a cumparat o casa in 2014. Dupa doi ani de la mutare, noii propritarii au gasit o scrisoare emotionanta de la fostii.  Biletul cazuse in spatele frigiderului, iar cei doi si-au dat seama ca e acolo dupa multa vreme. Iata ce scria in bilet.

 

“Pentru noii proprietari:

Parintii mei au cumparat casa in 1956 si au trait aici 58 de ani. Cei doi copii ai lor s-au nascut aici. Casa asta a fost ACASA multi ani. Va rog sa tratati aceasta casa cu respectul pe care il merita. A fost mentinuta ca la carte in toti acesti ani. Acoperis nou din 2001, boiler nou din 2008, ferestre noi 2004, merge pus gazon si pe peluza din fata din fata, si pe cea din spate, toate supapele de la subsol au fost inlocuite.

Mult noroc in noua voastra casa”.

 

“Ne-au impresionat detaliile tehnice de pe acest bilet. Se vede ca acesti oameni si-au dorit ca fosta lor casa sa ajunga pe maini bune”, au declarat proprietarii.

 

Sursa: littlethings.com

Foto: pixabay.com

 

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.