Shop
Ultimele 100 de articole

10 principii de viata care l-au facut pe Trump presedintele Americii

22 ianuarie 2017, , Vizualizări:
donald trump - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - usa-1852600_1920

Donald Trump, prsedinte America, principii de viata trumptestatarii lui nu pot sustine ca actualul presedinte al SUA nu ar fi un om de succes. La baza reusitelor lui Trump sta un psihic de fier, o stare mentala pe care oricine o poate adopta.

 

 Iata 10 principii folosite de Donald Trump care te poti ajuta si pe tine sa castigi jocul vietii.

 

 

  1. Gandeste la scara mare

Este nevoie de mai multa energie sa gandesti la scara mica decat la scara mare. Atunci cand iti imaginezi o viata obisnuita nu exista bucurie. Si nimeni nu este inspirat de mediocritate. Gandurile genereaza energie, iar energia te face sa mergi mai departe. Cand iti imaginezi un succes colosal, intregul corp „participa” la proces. Te simti incantat, motivat si acum sunt sanse mai mari sa treci la actiune.

In timpul zilei si mai ales inainte de a merge la culcare, mii de ganduri iti trec prin cap. Poti avea ganduri obisnuite sau iti poti imagina maretia. Alege sa gandesti la scara mare.

 

 

  1. Imagineaza realitate prin intermediul vizualizarii

Sa gandesti la scara mare nu inseamna sa stai in pat si sa visezi cat e ziua de lunga. Diferenta dintre cei care viseaza cu ochii deschisi si vizionari este ca ultimii trec la treaba stiind ca fiecare zi trecuta ii apropie si mai mult de viziunea lor. In plus, ei stiu ca pot treci ani, sau chiar zeci de ani pana sa-si indeplineasca visul. Trebuie sa te vizualizezi avand cel mai mare succes posibil.

 

 

 

  1. Priveste esecul ca pregatire pentru succes

Esecul este inevitabil, renuntarea este optionala. Cand vezi esecul ca pe o sansa de a deveni mai puternic din punct de vedere mental, ceva magic se intampla. Devii mai puternic. Si pe masura ce te intaresti vei avea succes din ce in ce mai des. Insa, mai intai, trebuie sa-ti descoperi limitele. Testeaza-te!

 

 

  1. Nu-ti pierde elanul

Nu exista amanare. Nu obtii nimic daca pierzi timpul. Daca nu faci nimic, vei pierde un pas si vei incepe sa aluneci.

Mentine-ti elanul provocandu-te singur cat mai des.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.